Hvordan at tage Skæl Ud af meget tykke hår

August 8 by admin

Hvordan at tage Skæl Ud af meget tykke hår


Skæl er en hovedbund tilstand, der forårsager kløe og afskalning. Det er ikke en alvorlig tilstand, men kan være en kosmetisk problem. Du kan gøre flere ting for at behandle skæl, der involverer en kombination af egenomsorg, naturlige behandlinger og kost.

Instruktioner

1 Vask dit hår hver dag for at fjerne overskydende olie og hud oprustning. Hvis dit hår er ekstra tyk, så prøv at vaske det to gange. En shampoo lavet med tea tree olie kan være nyttige.

2 Brug shampoo specielt udviklet til skæl, hvis flittige vask med almindelig shampoo ikke fungerer. Særlige ingredienser til at kigge efter, er zinkpyrithion, der dræber svampen, der kan fremme skæl, kultjære at bremse hudens celle afskalning, salicylsyre med eksfolierende egenskaber til at fjerne hud oprustning, og selen sulfid, der sinker hudens celledød. Brug alle shampooer som anvist på etiketten. Hvis du bruger specielle skælshampooer vaskes dagligt indtil problemet er under kontrol, og derefter bruge kun to til tre gange om ugen. Lad virke i mindst 5 minutter, før skylning.

3 Reducere stress; det kan forårsage og forværre skæl.

4 Reducer din brug af hårplejeprodukter. De har tendens til at forårsage ophobning på hovedbunden og øge oiliness.

5 Supplement med GLA, en fedtsyre, som fremmer sund hud og hår. Alternativ medicin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler solbær olie eller kæmpenatlysolie; tage 500 milligram to gange dagligt. Det tager normalt op til otte uger at lægge mærke til forbedring så være i overensstemmelse med brug og patient. Efter denne tidsperiode, skæres dosis i halve.

6 Forøg dit indtag af omega-3 fedtsyrer. Gode ​​kilder omfatter hørfrø, sardiner, laks og andre koldtvands fisk.

7 Tal med din læge, hvis din skæl ikke er blevet bedre med egenomsorg foranstaltninger efter flere uger. Han kan ordinere specielle shampoo og tilbyde andre stærkere behandlinger.

Related Articles