Hvordan at tage sig af Steri Strips

October 7 by admin

Hvordan at tage sig af Steri Strips


Steri Strips er tynde, klæbestrimler anvendes til at holde sår lukket, mens de helbrede. Strimlerne anvendes ofte i stedet for bandager eller forbindinger. Mens du kan købe Steri Strips (også kaldet sommerfugle bandager) på apotekerne, vil din læge oftest være den person, til at anvende en Steri Strip. Det er vigtigt, at de anvendes korrekt, hvilket er hvorfor det er bedst at rådføre sig med din læge, før ansøgningen. Når Steri Strips anvendes på et sår, omsorg for dem kræver blot, at du holder dem tørre og regelmæssigt observere såret for tegn på infektion.

Instruktioner

1 Gennemgå lægens anvisninger for sårpleje. Hvis du har haft kirurgi eller anden mindre procedure, følger alle lægens anvisninger for pleje din såret.

2 Undgå såret og Steri Strips fra at blive våd. Tag ikke bade. Når du brusebad, dække såret med plastfolie eller en plasticpose til at holde dine strimler, masker og sår så tør som muligt. Vådhed under Steri Strips kan føre til en øget risiko for infektion.

3 Kontroller såret ofte for rødme, lugt eller andre tegn på infektion. Steri Strips bistå med at lukke såret, men de kan ikke forhindre infektion. Sår kan blive smittet af en række forskellige årsager. Hvis du har nogen bekymringer, straks kontakte din læge.

4 Steri Strips kan falde huden efter 10 dage. Lad Steri Strips på plads, indtil de falder på egen hånd eller efter, indtil lægen afgør det er hensigtsmæssigt at fjerne dem. Hvis såret er helet, og din læge siger, at du kan fjerne strimlerne, bruge lotion eller en lille mængde vand for at løsne dem fra din hud.

5 Deltage alle opfølgende aftaler, selvom din såret vises lægt, og strimlerne er kommet fra.

TIPS

  • Kontakt din læge, hvis du tror, ​​du har en allergisk reaktion på Steri Strips. Hud kan være følsomme over for ingredienserne i selvklæbende bandager. Hvis du udvikler udslæt, rødme eller har andre ubehag på din hud kan det være nødvendigt at søge et alternativ.

Related Articles