Hvordan at tage Kolloid Sølv

August 23 by admin

Hvordan at tage Kolloid Sølv


Idet kolloidt sølv betyder at forbruge spormængder af sølv suspenderet i demineraliseret vand. Food and Drug Administration har udsendt en erklæring hævder, at kolloid sølv i store doser er ikke sikkert, det er heller ikke effektiv i behandling enhver form for sygdom eller tilstand. Små mængder anses ikke for at være skadelige. Mange mennesker tager kolloid sølv i små mængder som et mineral supplement, og endnu andre er overbevist om, at den indeholder antibiotiske egenskaber.

Instruktioner

1 Mål out 1 spsk. af kolloidt sølv, og tage det oralt en gang om dagen i tre dage ad gangen. Dette beløb er ikke blevet fundet at være skadeligt, og er hvad de fleste mennesker indtager, når du tager det som et ernæringstilskud.

2 Hvislen løsningen omkring munden og under tungen før indtagelse. Dette vil fremskynde optagelsen af ​​sølv i blodbanen.

3 Vent i tre dage for virkningerne at kunne mærkes. Efter tre dage, vil sølvet begynde at kvæle patogener i kroppen, hvilket vil dø, og derefter elimineres gennem urinen og afføring.

4 Rådfør dig med en ekspert. De fleste alternative eller østlige medicin læger vil være i stand til at anbefale en ekspert til dig, hvis de ikke én selv. Hvis du ønsker at tage større doser af kolloid sølv for at behandle en tilstand, er det bedst at rådføre sig med en ekspert, så du kan være sikker på at du ikke tager for meget af det. Bivirkninger fra høje doser kan omfatte nyreskader, kramper og blålig-grå hud.

5 Alternativ dine doser med tre dage på, derefter tre fridage. Dette vil skære ned på udgifterne til sølv (det er dyrt) og også holde din krop i at opbygge en modstand mod det.

Related Articles