Hvordan at slippe af puffy, Tender Eyes

June 10 by admin

Hvordan at slippe af puffy, Tender Eyes


Oplysninger om, hvordan man kan slippe af puffy, kløende og ømme øjne hurtigt. Følg disse tips til at lindre dine symptomer.

Instruktioner

1. Den mest almindelige årsag til puffy, kløende eller irriterede øjne er allergi. Tag en allergi tablet ved det første tegn på øjenirritation at reducere ubehag. En Benadryl tablet vil gøre det trick, og give en vis lettelse.

2 Anvend kolde omslag til øjet for at reducere eventuelle hævelse, som du kan opleve. Varm te poser arbejder også underværker på at reducere øje hævelser og ubehag.

3 Støvsug dine tæpper dagligt for at skære ned på støv mide oprustning og investere i allergivenlige puder, tæpper og dyner, hvis du hele tiden oplever puffy øjne. Vask alle hjem tekstiler ofte.

4 Sørg for at du får nok søvn hver nat. Søvnløshed kan forårsage øjet hævelser og den bedste kur mod at i dette tilfælde er at få en god nats søvn.

5 Hold hænderne rene og undgå at røre dine øjne. Hvis du skal gnide dine øjne, altid gøre det ved hjælp af rene hænder der er blevet rengjort ordentligt med sæbe og vand. Fjern altid dine kontaktlinser, når øjnene er stressede og ubehag.

Related Articles