Hvordan at praktisere god Denture Care

June 28 by admin

Korrekt Protese Care information er svært at finde. Som en protese bæreren og forfatter til en bog om tandproteser, jeg håber du vil finde disse protese pleje instruktioner gavnlige.

Instruktioner

1 HVAD ER tandproteser lavet af?

Dag tandproteser er sædvanligvis fremstillet af en akryl base og plast tænder. For et ekstra gebyr tænderne kan være fremstillet af porcelæn, som er mere skørt og har tendens til brud lettere.

2 Hvor længe tror Tandproteser SIDSTE?

Tandproteser har fået ved til fem, ti, og i visse tilfælde endda tyve år; før protesen er blevet slidt ned til det omfang, at de skal udskiftes. Den amerikanske Dental Association antyder
at fem år kan betragtes som den gennemsnitlige tid. Forsikringsselskaberne har en tendens til at blive enige da det er den tidsramme, de vente, indtil de vil dække udgifterne til et andet sæt af nye proteser.

Du må ikke forveksle Hvor lange Tandproteser Sidste med hvor længe det vil være, før dine tandproteser får brug for en RELINE. Du skal ikke tro, at fordi dine tandproteser kan vare fem år eller mere, som du ikke bliver nødt til at se en tandlæge i den tid. Dette er en tandprotese og gummi forhold, og en lige så vigtig som den anden.

3 protese SIKKERHED

Når iblødsætning dine tandproteser natten, bør du altid holde dine tandproteser i et rengøringsmiddel og på et sikkert sted. Forholdsregler skal også tages mens rengøring dine tandproteser.

4 HOLD proteser WET

Du bør holde dine tandproteser i vand hele tiden, når den ikke bæres, ikke på en natbord eller i en skuffe. ALDRIG udsætte tandproteser til varmt vand. Tandproteser, der har tilladelse til at tørre ud og eller udsættes for varmt vand kan blive skør og WARP. Jeg kan ikke understrege dette punkt nok.

Forestil noget så simpelt som dette kan medføre, at du nødt til at gå igennem hele processen igen. Ikke kun at skulle monteres igen, men se dine hårdt tjente penge går ned i afløbet, fordi du ikke længere har en ordentlig pasform.

Du ville blive overrasket over, hvor mange tandproteser forlade deres tandproteser æglæggende rundt i huset og også tror varmere vand jo bedre. Det er simpelthen på grund af mangel på ordentlig protese pleje oplysninger.

5 protese BØRSTER

Som en erfaren protese bæreren Jeg har brugt dem alle og min Rådgiv ville være at bruge en almindelig, smal, blød tandbørste. Jeg startede ud med en Protese Børste lavet specielt til rengøring tandproteser. Børsten var alt for hårdt og besværligt. En hård børste kan skade dine tandproteser inde og ude. Det kan ridse og gøre på indersiden af ​​dine tandproteser ru forårsager dit tandkød bliver ømme fra irritation. En hård børste kan også forårsage emaljen at bære off fra protesen tænder.

6 Den korrekte måde at børste

Efter iblødsætning dine tandproteser natten være sikker på ikke at børste kraftigt. Børst dine tandproteser let og skyl dem grundigt i koldt vand. Resultaterne vil være en lys, frisk og sund smil.

Related Articles