Hvordan at bade dine fødder at forblive sunde

October 12 by admin

Hvordan at bade dine fødder at forblive sunde


Det er muligt, at dine fødder er den mest oversete del af din krop. Når det kommer til personlig pleje, bør du tage alle forholdsregler for at opretholde god fod helbred. Det betyder, at holde dem rene og også beroligende dem, når det er relevant. Betale ekstra opmærksom på dine fødder, mens du bader er en måde at tilbagebetale dem til at tage dig overalt du nødt til at gå.

Instruktioner

1 Brug en fugtgivende sæbe til at skumme over dine fødder, mens du bader dem. Vær meget opmærksom på hælene, samt området mellem tæerne og under tånegle.

2 Fjern døde hudceller ved hjælp af en pimpsten eller vaskeklud. Begge vil exfoliere huden og løsne døde hud og snavs og efterlader dine fødder glat.

3 Skyl dine fødder rene ved hjælp af varmt vand i stedet for koldt. Glem ikke at skylle bunden eller undersiden af ​​hver fod.

4 Tør fødderne grundigt efter badning, ved hjælp af et badehåndklæde. Dette er en særlig vigtig trin, hvis du vil lægge på strømper og sko med det samme som overskydende fugt kan være en grobund for bakterier.

5 Gnid lidt af fugtgivende lotion mellem hænderne for at varme det. Så gnid det over dine fødder til at give dem en beroligende, fugtgivende behandling. Dette tager kun et minut eller så hver dag, og vil hjælpe dig med at undgå tørre, callused fødder.

6 Hold dine tånegle trimmes kort enten ved at indgive dem eller bruge negleklipper mindst en gang om ugen. Hvis du bemærker misfarvning, mund smerter, svampevækst, eller en indgroet negl, søge professionel hjælp.

Related Articles