Hvor meget vand skal du drikke, når gravid?

August 12 by admin

Drikke tilstrækkelige mængder af vand under graviditeten er vigtigt for sundheden for mor og foster. Dehydrering i graviditeten kan forårsage tidlig fødsel, forstoppelse, træthed og abort ifølge den amerikanske Graviditet Association. Vand er den bedste væske til at drikke under graviditeten endnu andre væsker kan regne mod din anbefalede daglige mængde.

Basics

Drik mindst 64 oz. vand om dagen med 96 oz. være den optimale mængde. Vand er det bedst at drikke som det ikke har kalorier og er let tilgængeligt. Drikkevarer, der indeholder koffein og høje mængder af sukker bør undgås.
Drik mere, når de udøver, og som vejret vokser varmere. Altid fylde med vand under og efter enhver aktivitet, der forårsager svedtendens.
Følg retningslinjerne i din læge for passende mængde vand til at drikke under din graviditet. Visse sundhedsmæssige betingelser, såsom nyrelidelser, kan kræve, at du drikker mere end de normale retningslinjer for at bevare dit helbred.

Timing

Spred din væskeindtagelse hele dagen snarere end at drikke store mængder et par gange om dagen. Den amerikanske Graviditet Association anbefaler denne metode for at afværge dehydrering under graviditeten.
Undgå overdreven indtagelse væske tæt på sengetid for at undgå flere ture til badeværelset i løbet af natten. Badeværelse ture i løbet af natten er den vigtigste årsag til forstyrret søvn i graviditeten.

Må ikke vente, indtil du er tørstig at drikke. Ifølge den amerikanske Graviditet Association, vil nogle mennesker aldrig blive tørstig selv når dehydreret. For andre, tørst er en sen indikator for dehydrering. Drikke vand og andre væsker i løbet af dagen for at sikre hydratisering.

Alternativer

Spis frugt og grønt, der er højt vandindhold såsom agurker og vandmelon. Du kan også tilføje fødevarer til din kost, der er væske baseret herunder bouillon, supper og smoothies. Alle andre end koffeinholdige drikke væsker vil tælle mod din daglige anbefalede mængde.
Føj aromaer til din vand for at lave drikkevand mere behagelig. Flavor pakker kan føjes til dit vand, eller du kan købe flavored vand i de fleste dagligvarebutikker.

Misforståelser

Fortsæt drikkevand i de anbefalede mængder, selv om hævelsen er et problem. Nogle gravide kvinder tror fejlagtigt, at vandindtag bør reduceres som hævelse stiger. Den nøjagtige modsatte er tilfældet vand indtag bør øges for at hjælpe med at reducere hævelse af ekstremiteterne.

Related Articles