Hvor gammel kan du være at bo på din forældre 'Health Insurance?

June 13 by admin

Indtil for nylig, de fleste børn forsvandt fra familiens sundhed forsikring plan, når de nåede deres 19. fødselsdage. Regler, der tillod fjernelsen ændret med passage af banebrydende sundhedspleje lovgivning underskrevet i et lovforslag den 30. marts 2010. Under den overkommelige Care Act, som af Sept. 23, 2010, skal de fleste sygesikring planer udvide dækningen til voksne børn i alderen op til 26 .

Regulering

Denne nye sundhedspleje regulering tillader børn mulighed for at forblive på deres forældres sygesikring, indtil de fylder 26 år. Voksne børn kan deltage en forælder politik eller forblive på forsikring plan, hvis de er single eller gift, bor væk fra eller hjemme, er i eller ud af skolen, er økonomisk afhængige af deres forældre eller er økonomisk uafhængige.

Baggrund

alder-extension bestemmelse Den dukkede op i det endelige udkast til den overkommelige Care Act primært fordi forskning angivet 30 procent af de unge i 19-til-26 aldersgruppe uforsikrede. Derudover blev det bestemt, at når man forlader den akademiske verden, de fleste unge voksne tage entry-level positioner, som historisk ikke giver forsikring. Offentlige undersøgelser antyder også, at halvdelen af ​​alle ikke-forsikrede unge erkender problemer betale medicinske regninger, og en ud af seks af disse unge voksne har kroniske sygdomme.

Tilmelding Detaljer

Planerne skal tillade forældre mulighed for at indskrive deres voksne børn senest at den første dag i det politiske år, der begynder efter loven træder i kraft, 23. sept 2010. Loven læser, at udbyderen skal underrette forsikringstagerne af indskrivning mulighed i skrive, og hvis den unge voksne så er tilmeldt, skal dække den voksne barn fra den første dag af planen året.

Undtagelser

Der er en midlertidig undtagelse til lov, der tillader ældre voksne børn adgang til deres forældres sygesikring. Regeringen hævdvundne visse planer mod visse regler fra den overkommelige Care Act, og alderen udvidelse er en af ​​dem. Loven siger, at hvis et ungt menneske er berettiget til gruppe dækning uden forældrenes plan, såsom gennem en arbejdsgiver, skal hun søge forsikring gennem denne plan. Denne undtagelse fra loven udløber i 2014. Hvis den nuværende politik ikke tilbyder afhængig dækning, er der ingen krav i den nye lov, der kræver forsikringsselskabet til at tilbyde afhængige dækning for at tilfredsstille denne alder-udvidelse del af sundhedsvæsenet initiativet. Ægtefællen og børn af en ung transporteres under sine forældres sygeforsikring plan ikke opfylder betingelserne for sygeforsikring.

Skat Fordele

De udvidede sundhedspleje skattefordele tilgængelige via overkommelige Care Act gælder for mange situationer, herunder selvstændige skattepligtige, der kvalificerer sig til selvstændige sygesikring fradrag til rådighed, når der fremsendes en føderal selvangivelsen. Hvis en forælders plan giver dækning til et voksent barn efter en alder af 26, kan alle ydelser, der udbetales til den voksne barn udelukkes fra indkomst indtil udgangen af ​​det skatteår, hvor barnet fylder 26. De, der deltager i et cafeteria plan kan også gøre pretax bidrag for voksne børns sundhed forsikringsdækning. Alle skattemæssige fordele forbundet med dette aspekt af reform af sundhedssystemet er effektive 30 mar 2010.

Related Articles