Hvilke stater Garanti sygesikring dækning?

July 11 by admin

Hvilke stater Garanti sygesikring dækning?


Have sygeforsikring er en stor bekymring for mange amerikanere. Desværre kan folk med kroniske helbredsproblemer eller allerede eksisterende forhold ikke være i stand til at finde en privat forsikringsselskab villig til at dække dem. Nogle stater har garanteret sygesikring for beboere. Disse er ikke gratis, og tage form af såkaldte højrisiko-puljer, garanteret tilstand sygesikring for forsikres. Hver stat helbred pool har forskellige regler og restriktioner, og ikke alle stater tilbyde dem.

Wyoming

Den Wyoming Health Insurance Pool (WHIP) dækker personer, der ufrivilligt har mistet deres sygesikring, har opbrugt deres COBRA fordele og / eller har mødt den maksimale levetid på deres nuværende sygesikring. Hvis du i øjeblikket er i behandling for en tilstand, der er anført på statens formodede forhold liste, kan du være berettiget til planen uden at sende bevis for forsikring afvisning af en sygeforsikring selskab. Disse tilstande indbefatter Alzheimers sygdom, Parkinsons sygdom, HIV, AIDS, cerebral parese, myokardieinfarkter og seglcelleanæmi. Du kan også kvalificere hvis du er under 65, kan ikke få gruppe dækning og er på Medicare handicap. WHIP tillader beboerne at vælge mellem tre planer: Brown, Gold og en katastrofal plan. Brown har en højere kalenderår fradragsberettigede og højere maksimale ud-af udlæg end guld, men lavere månedlige præmier.

Arkansas

Den Arkansas Omfattende Health Insurance Pool (CHIP) tillader folk på planen om at vælge kalenderåret selvrisikoen i mængden af ​​$ 1000, $ 1250, $ 5000 eller $ 10.000. For at være berettiget, skal du allerede har haft sygeforsikring for et aggregat på 18 måneder uden nogen huller på 63 eller flere dage, men ikke i øjeblikket være dækket eller berettiget til at blive omfattet af Medicare, Medicaid eller en gruppe sundhedsplan. Du skal også have været bosiddende i Arkansas i mindst 90 dage, eller mindst 30 dage, hvis du flyttede fra en tilstand, hvor du havde sygeforsikring under en anden højrisiko-pool. Ansøgere skal dokumentere afvisning fra sygeforsikringsselskaber. Du er støtteberettigede, hvis du tidligere har haft CHIP og havde det bortfalder, fordi du ikke betale de præmier.

Iowa

Ifølge sin officielle hjemmeside, Health Insurance Plan of Iowa (HIPIOWA), blev dannet af staten lovgiver at give sygesikring "til alle indbyggere i staten, der ikke kan få individuel sygesikring." Beboere, der ønsker at søge om HIPIOWA skal udfylde en officiel ansøgning og sende den til staten. Visse dele af ansøgningen skal udfyldes og underskrives af licens forsikringsagenter inden de forelægges. Forsikringsagenter kan opkræve betaling for denne service, men HIPIOWA programmet vil dække $ 200 i gebyrer til forsikringsformidlere med henblik på ansøgningen. Agenter nødt til at levere W-9 skat former og kopier af deres forsikring agent licens før modtager midler til deres hjælp. For at kvalificere sig til HIPIOWA, skal du være lovlig bopæl i Iowa og har en meddelelse om sygesikring afvisning du har modtaget inden for de seneste ni måneder. Du skal også have en alvorlig medicinsk tilstand, såsom AIDS, nyresvigt kræver dialyse, paraplegi eller quadriplegia, metastatisk cancer, lupus eller leukæmi for at kvalificere.

Related Articles