Hvad ville forårsage blødninger efter vandladning?

January 18 by admin

Hvad ville forårsage blødninger efter vandladning?


Blod, der er til stede i urinen (hæmaturi), kan være et tegn på en alvorlig medicinsk tilstand. Vær sikker på at konsultere din læge, hvis du har blødning efter vandladning.

Identifikation

Blod i urinen kan være så lille, er det ikke synlige for øjet uden et mikroskop. Dette kaldes mikroskopisk hæmaturi. Brutto hæmaturi opstår, når der er tilstrækkeligt blod i urinen til at blive set med det blotte øje.

misfarvning

Urinen kan blive misfarvet med anvendelsen af ​​visse medikamenter. Nogle medikamenter, såsom over-the-counter medicin for urinvejene, kan plette urin. Nogle fødevarer, såsom roer, kan også plette urinen. Disse ting kan give indtryk af blod i urinen, selv om der er faktisk ingen stede.

Nyre Disorders

Visse nyrelidelser kan forårsage blod i urinen. Disse kan omfatte nyrekræft, blærekræft, nyresvigt, blære infektion, skade på blære eller nyrer eller polycystisk nyresygdom. En almindelig årsag til blodig urin hos børn er post-streptokok glomerulonephritis. Dette er en nyre lidelse, der kan ske efter et barn lider et anfald af halsbetændelse.

Blood Disorders

Blod i urinen kan forekomme med visse blodsygdomme. Disse kan omfatte hæmofili, en blodprop i nyrerne, lavt antal blodplader og seglcellesygdom. Blodfortyndende medicin såsom warfarin kan også forårsage blodig urin.

Overvejelser

Blod i urinen kan være alvorlige og bør behandles af en læge. Kontakt din læge straks, hvis du også opleve vægttab, feber, kvalme, blodpropper i urinen, smerter i underlivet, smerter i siden, smerter i ryggen eller er ude af stand til at tisse.

Related Articles