Hvad er stofmisbrugslidelse?

November 14 by admin

Stofmisbrug lidelser - som er misbrug af, afhængighed eller afhængighed af alkohol eller narkotika - ødelægge familier, relationer og liv. Ifølge den 1996 National Household Survey om stofmisbrug, som blev gennemført af det amerikanske Department of Health og Human Services, og eMedicineHealth, omkring 13 millioner mennesker i USA bruger ulovlige stoffer. Addiction tager en vejafgift på sundhedspleje og fængsler omkostninger samt sine ofres liv.

Substance Abuse Diagnose

For at modtage et stofmisbrug diagnose, du skal opfylde visse kriterier. Brugen af ​​stoffer skal medføre en negativ indvirkning på dit ansvar hjemme, på arbejdet, og / eller skole. For eksempel, hvis du blive hjemme fra skole for at få høj, du opfylder disse kriterier. Også ved hjælp af stoffer på en måde, der sætter dit liv på fare eller komme ind stof-relaterede juridiske problemer er måder at kvalificere sig til diagnosen. For eksempel, hvis du kører beruset eller få flere DUIs, ville du opfylder kriterierne. Et andet tegn på stofmisbrug er, når en person fortsætter med at anvende stoffer, selv om denne brug allerede giver problemer i sit liv.

stofafhængighed

Stofmisbrug og stofafhængighed er helt anderledes. Afhængighed opstår, når din tolerance for stoffet stiger. Hvis du begyndte at drikke tre genstande om dagen for at få drukket, men nu er nødt til at drikke seks genstande om dagen for at få drukket, er du ved at blive afhængige af alkohol. Også, når nogen er afhængig af narkotika eller alkohol, vil de opleve abstinenser, hvis de forsøger at stoppe med at bruge. Mange mennesker, der er afhængige af narkotika eller alkohol vil bruge i længere tid end de havde til hensigt, prøv uden held at holde op, bruger en masse tid på at få og bruge stoffet, stop deltage i aktiviteter, der engang bragte glæde til deres liv, og fortsætte med at bruge selv troede stoffet er negativt påvirket deres liv.

Familie og venner

Hvis du tror, ​​at en af ​​dine familiemedlemmer eller venner har en stofmisbrugslidelse, kontrollere for de ovennævnte tegn. Normalt mennesker med disse lidelser forsøger at skjule deres problemer og nedtone deres problemer til enhver, der anmoder. Det er svært at motivere brugerne til at få hjælp, hvis de ikke er klar til at ændre. Hjælpe en ven eller et familiemedlem få hjælp fra en professionel kan være en lang og kedelig proces.

Teenage Substance Abuse

Hvis du er bekymret for, at din teenager bruger alkohol eller narkotika, er der tegn, du bør overveje. Hvis du får opkald fra din teen lærere om, at hun falder i søvn i klassen, bliver forstyrrende eller aggressiv, eller i mangel, kunne bruge stof være en faktor. Også, hvis din teenager er væsentligt irritabel, har humørsvingninger og er mere hemmelighedsfuld, bør du kigge efter tegn på stofmisbrug. Nogle tegn på stofbrug er normale teenage adfærd, selv om, så hvis du er i tvivl konsultere en mental sundhed professionel.

Få hjælp

Når nogen har en stofmisbrugslidelse, de bruger, fordi det gør noget for dem. Hvis en person er klinisk deprimeret og kan ikke sove, kan hun bruge medicin til at hjælpe hende falde i søvn. Hvis en teenager har angst, kan han ryge marihuana før skolen for at berolige sine nerver. Selvom det negativt påvirker personens liv, fortsætter han at bruge, fordi det hjælper på en eller anden måde. Når en person er motiveret til at søge behandling, men der er masser af behandlingsmuligheder.

Hvis en person er afhængig af alkohol eller narkotika, vil de nødt til at søge hjælp hos en læge eller gå ind i en afgiftning program. Hvis en person ikke er afhængig, kan han få individuel og / eller gruppe behandling og deltage i en 12-trins eller andet selvhjælps-program til støtte fra andre, der har kæmpet med afhængighed.

Related Articles