Hvad er risiko for Glutathion?

November 12 by admin

I en alder af kosttilskud, vil der ikke som en end-alle til at helbrede alle? Glutathion er et lille protein, der fungerer som en potent antioxidant, der kan have potentiale til at øge immunforsvaret aktivitet og reparere skader fra frie radikaler, stress og udsættelse for sol. Imidlertid kan denne naturlige stof har bivirkninger.

Identifikation

Glutathion, eller gamma-Glutamylcysteineglycine, er et naturligt protein produceret i leveren ved kombinationen af ​​tre aminosyrer: cystein, glutaminsyre og glyceine.

Kilder

Glutathion forekommer i forskellige frugter, grøntsager og kød. Men kosten glutathion har en lav udnyttelsesgrad. Det kan også ekstraheres for supplerende anvendelse som et rent hvidt pulver.

Fordele

Ifølge Dr. Jeremy Appleton, "Teoretisk er der mange meget stærke argumenter for en terapeutisk anvendelse af glutathion." Sygdomme, der er aldersrelateret synes at have det største potentiale fra glutathion, fordi mange af disse sygdomme er fri radikal-relaterede. En undersøgelse, der involverer kvinder, der gennemgår kemoterapi viste den mest lovende. Kvinder, der har modtaget intravenøs glutathion i forbindelse med kemoterapi rapporterede færre kemo-relaterede bivirkninger og havde højere overlevelsesrater.

Bivirkninger

Glutathion anses for sikkert som et supplement, men folk, der har modtaget en organtransplantation, eller som har et mælkeprotein allergi bør undgå tilskud.

Advarsel

Kontakt din læge, før supplere med glutathion.

Related Articles