Hvad er Maxillary Denture?

July 27 by admin

Hvad er Maxillary Denture?


Tandproteser er enheder slidte til at erstatte manglende tænder, og maxillary tandproteser er slidt til at erstatte tænder mangler langs øverste tandkødsranden. Traditionelle maxillary tandproteser er fuldt aftagelige.

Fordele ved maxillary Tandproteser

Maxillary tandproteser hjælpe deres wearers tygge deres mad. De hjælper også dem ordentligt udtale lyde produceret ved at placere tungen mod fortænderne og alveolarkammen. Desuden hjælper de bæreren se mere naturligt og attraktivt.

Problemer med overkæben Tandproteser

Komplet maxillary tandproteser er båret af patienter, der har mistet alle deres øverste tænder. Nogle patienter gag grund af at have noget i munden, der ikke er fødevarer, og andre oplever overskydende spyt af samme grund. Nogle patienter har problemer med retention - til at holde en tæt forsegling mellem maxillære proteser og ganen - der kan producere klikke og glider af tandproteser. Gingivitis under protesen kan også være et problem.

Pleje af overkæben Tandproteser

Maxillary tandproteser skal holdes fri for fødevarer pletter. De skal børstes hver dag med protese pleje tandpasta, og lægges i blød natten over i en protese pleje væske. Maxillary tandproteser bør ikke bruge tandstikkere.

Related Articles