Hvad er forskellen mellem HMO, PPO, POS og EPO planer?

June 13 by admin

Hvad er forskellen mellem HMO, PPO, POS og EPO planer?


Der er flere sygesikring planer, der sælges af forsikringsselskaber med nogle af de samme funktioner. Tre lykkedes sundhed pleje planer, en Health Maintenance Organization (HMO), Preferred Provider Organization (PPO) og Point of service (POS), sammen med en eksklusiv leverandør organisation (EPO), alle giver medlemmer med netværk af læger, at de kan besøge og modtage større forsikringsydelser. Men hver plan har sine fordele, der opfylder behovene hos forskellige sundhedssystemer ansøgere.

HMO Planer

Hmos er de mest restriktive af de tre forvaltes sundhedspleje planer. Medlemmerne skal modtage lægebehandling af læger inden for deres udbyder netværk. Ved ophold i-netværk, medlemmerne modtager de højeste mængder af forsikringsydelser, der resulterer i ingen selvrisikoen og lidt at ingen co-betalinger. HMO planer kræver medlemmer at vælge Primary Care Læger (PCP) fra deres udbyder netværk. PCP er ansvarlige for deres patienters medicinske beslutninger. De kan henvise dem til andre læger og specialister, der opererer uden for netværket, og medlemmer vil modtage forsikringsdækning. Men hvis de beslutter at gå ud af netværk uden henvisninger fra deres PCP, vil medlemmerne være eneansvarlig for alle afholdte udgifter til lægebehandling.

PPO planer

De mest fleksible forvaltes sundhedspleje planer er offentlige posttjenester. Medlemmerne er ikke forpligtet til at bo i-netværk for sundhedspleje og behøver ikke at bruge PCP. De forsikringsydelser er ikke så høje som HMOs fordi medlemmerne skal betale selvrisikoen og co-betalinger, når du besøger netværk læger. De kan gå ud af netværk for pleje og stadig modtage forsikringsdækning; dog vil det være mindre end det, de ville have modtaget for opholder sig i-netværk. Faktisk kan medlemmerne være ansvarlig for op til 40 procent af deres medicinske regninger out-of-pocket ved at gå ud af nettet.

POS Planer

POS planer betragtes hybrider, som de er sammensat af elementer fra både HMO og PPO planer. Ligesom HMO planer, nogle POS planer kræver medlemmer at vælge PCP og tilbyde de højeste mængder af forsikringsydelser ved at bo i netværket. Ligesom PPO planer, men medlemmerne er i stand til at gå ud af netværket og stadig modtage forsikringsdækning, men de beløb vil være lavere. Medlemmerne behøver ikke at få henvisninger til ikke-netværk pleje, selv om de har PCP. Men out-of-pocket udgifter, såsom selvrisiko og co-betalinger, er væsentligt højere for medlemmer, der ikke får henvisninger til ikke-netværk pleje.

EPO Planer

EPO planer arbejder ligner HMOs som deres medlemmer er forpligtet til at holde sig inden deres net for sundhedsvæsenet og vælg PCP at koordinere deres lægebehandling. Medlemmerne behøver ikke at betale selvrisikoen, og de vil betale mindre co-pay mængder for netværk pleje og kan kun gå ud af netværket og få forsikringsdækning, hvis de blev henvist. Men EPO planer giver færre læge netværk til deres medlemmer end HMO planer, og deres præmier er billigere så godt. En anden forskel er HMO forsikringsselskaber foretage månedlige betalinger til deres læger, mens EPO planer betaler deres læger, når ydelserne leveres.

Related Articles