Hvad er forskellen mellem en EPO & en HMO?

July 11 by admin

Hvad er forskellen mellem en EPO & en HMO?


EPO står for eksklusiv udbyder organisation, mens HMO står for sundhed vedligeholdelse organisation. Selv om de er lignende planer, er der visse forskelle såsom out-of-pocket udgifter og fleksibilitet for den forsikrede med hensyn til udbydere inden for disse typer af sundhed planer.

Generelle Lokaler

Både en EPO og en HMO er sat op, så medlemmerne planen skal bruge de tjenesteydere, der er i planen netværk til at modtage planens fordele. En grundlæggende forskel mellem de to er, at med en HMO, forsikringsselskabet betaler omkostningerne ved et krav; med en EPO, er de omkostninger, der betales af arbejdsgiveren.

Omkostninger Overvejelser

En EPO vil generelt koste mere fra 2010. For eksempel, hvis en læge kræver yderligere lab arbejde eller kontor besøg, vil disse omkostninger kommer ud-af-lomme til planen medlem indtil den fradragsberettigede er nået. I en HMO, medlemmer har en flad co-betaling for kontor besøg og ydelser, og forsikringsselskabet Transportvirksomheden er ansvarlig for eventuelle resterende udgifter.

Henvisninger

I en HMO, skal et medlem plan modtager en henvisning fra deres praktiserende læge, før at se en specialist, for HMO at give dækning. Men i en EPO, et medlem har adgang til en specialist uden en henvisning.

Related Articles