Hvad er fordelene ved Flor Essence?

June 21 by admin

Flor Essence er en urtete blanding solgt over hele verden med modtagerlandene effekter. Tilhængere hævder, at det hjælper i bekæmpelsen af ​​kræft, og har anti-inflammatoriske og immunstimulerende effekter, men det er endnu ikke videnskabeligt bevist.

Historie

Den oprindelige essiac formel blev distribueret af en canadisk sygeplejerske under og efter 1920'erne til behandling af kræft. Det Kongelige Cancer Kommissionen Canada fundet lidt dokumentation til støtte for sin påstand og til sidst hun lukke klinikken. I løbet af 1970'erne formlen udviklet sig til Flor Essence med hjælp fra sygeplejerske og en amerikansk læge.

Usage

En til 12 fluid ounce. Der bør tages dagligt. Mængden af ​​Flor Essence, der bør tages, afhænger af årsagen: som et supplement, en ounce per dag er nok; til periodisk rengøring 1 til 2 oz. anbefales tre gange dagligt.

Flor Essence

Den Flor Essence formel består af burre rod, får sorrel, glat elm, indiske rabarber, brøndkarse, velsignet tidsel, rødkløver og tang.

Fordele

Det kan mindske hævelse og smerte, og afgifter kroppen.

Kræft

Flor Essence er ikke FDA godkendt til behandling af kræft. Undersøgelser har vist nogen fordele i forhold til behandling af kræft.

Related Articles