Hvad er en Soft ankel Cast?

September 28 by admin

Hvad er en Soft ankel Cast?


En blød cast er en anden slags støbt end den traditionelle gips. Bløde casts er lavet af glasfiber og tilbyde mere fleksibilitet end traditionelle afstøbninger. Bløde casts anvendes ofte til ankel skader, fordi teorien om "walking det off" er til gavn for de fleste ankel skader. Muligheden for at bruge anklen under helingsprocessen kan fremskynde helbredelse og returnere din ankel til 100 procent ydeevne hurtigt efter støbte er fjernet.

Beskrivelse

En blød cast er en type af støbt lavet af semi-fleksible glasfiber snarere end fra den traditionelle gips materiale. Den glasfiber støbt ligner gips, men det er ikke så hårdt. Dette tillader brugeren at bevæge sig lidt og fortsætte med at bruge musklerne omkring anklen i en lille mængde. Den glasfiber støbt har en bomuld interiør ligesom gips til at holde anklen behageligt, mens det er i afstøbningen.

Anvendelser

Fordi en blød cast er ikke bevægelse-fri, kan det ikke bruges med knogler, der skal sidde helt stille at helbrede. Rene pauser og stikker knogler kan normalt ikke fastsættes med en blød cast. Imidlertid hairlines frakturer, revet ledbånd og iturevne muskler drage fordel af brugen af ​​en blød cast. Med disse skader, vis bevægelse er ikke kun sikkert, er det faktisk fremmes i nogle situationer. Bløde casts bruges også med dyr ofte for brækkede ben knogler.

Fordele

Der er mange fordele ved at bruge en blød cast for ankelskader. Den største fordel er, at anklen kan bevæges lidt. Dette tillader musklerne omkring anklen at engagere, forhindrer muskelatrofi mens afstøbningen er på kroppen. Fleksibiliteten af ​​støbejern forhindrer også ledstivhed, der ledsager en hård støbt i så mange tilfælde. Den fleksible karakter af støbejern også vil forhindre tryksår vises på anklen på grund af den ubehagelige pres af gips.

Ulemper

Der er nogle ulemper. Den største ulempe er, at det ikke kan anvendes til alle ankelskade. Det også er bundet til alle de pleje procedurer, gips er bundet til. En glasfiber støbt kan ikke vaskes. En blød cast er også modtagelige for at bryde hvis for meget tryk påføres afstøbningen. Din ankel kan svulme, når støbningen er placeret over anklen.

Anvendelse

Den bløde cast er let at anvende og fortsætter hurtigt. Først ankel problem, og korrigeres. Derefter anklen er belagt med micro skum eller støbt polstring. Det støbte materiale gennemblødt i vand for at blødgøre det. Lægen derefter ombrydes støbt omkring polstret område. Når den støbte anvendes, er et ydre lag undertiden bruges til at skabe ekstra beskyttelse.

Related Articles