Hvad er en Foot Corn Callus?

May 15 by admin

En fod majs callus henviser til en kombination af en majs og en callus, eller hærdede pletter på huden, der opstår et eller andet sted på dine fødder. I de fleste tilfælde en fod majs callus er ikke alvorligt, selv om det kan give ubehag.

Identifikation

I en fod majs callus, en lille del af hård hud danner en klump og er omgivet af et større område af hård hud eller andet sted på din fod. Den mindste del er majs, og den største del er callus.

Årsager

Foot majs hård hud er forårsaget af friktion. Den mest almindelige kilde dårlig montering sko, men mund abnormiteter eller den måde, du går, kan også forårsage mund majs hård hud, ifølge EPodiatry.com.

Symptomer

Ud til udseendet af foden majs kallus selv, kan huden i det område af callus føler bud, og det er muligt at opleve smerte, når der trykkes ned på majs. Huden omkring foden majs callus bliver ofte skællet, voksagtig eller tør.

Risici

Hos patienter med diabetes, en fod majs kallus udgør en fare for dannelsen af ​​et åbent sår, som er vanskelige at behandle og udsat for infektion.

Behandling

Hvis din fod majs callus forårsager smerte, kan din læge være i stand til at trimme den berørte hud behandle området med salicylsyre eller antibiotika. Når fod majs hård hud går igen på grund af en deformitet af foden, kan kirurgi være nødvendigt at justere knogler og forhindre fremtidige forekomster, ifølge Mayo Clinic.

Related Articles