Hvad er en Dietary Nitrat Allergi?

February 5 by admin

Kosten nitrat allergi forekomme hos personer med følsomhed til tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, at deres kroppe ikke kan fordøje korrekt, hvilket forårsager en række reaktioner.

Betydning

En kosten nitrat allergi er en reaktion på kemiske nitrater bruges til at bevare, smag og farvelægge fødevarer. Det producerer symptomer inden for få minutter efter indtagelse i mennesker med kemisk overfølsomhed.

Fungere

Nitrat allergier åbenbar, når kroppen genkender den indtagne kemiske som værende skadelige, forårsager antistofreaktioner, der fører til histamin udgivelser, hvilket resulterer i inflammation.

effekter

Personer med nitrat allergi kan opleve hudirritation i form af kløende udslæt, hævelse og rødme, træthed og hovedpine, overbelastning og astma komplikationer ifølge Astma og Allergi Foundation of America.

Identifikation

Nitrat findes i saltet og forarbejdet kød såsom hotdogs, bologna, pølser og bacon. De forsinke væksten af ​​bakterier, der kan ødelægge kød, samtidig med at tilføje kunstige røde farve.

Forebyggelse / Solution

Nitrat allergiske reaktioner kan undgås ved at fjerne fødevarer, der indeholder stoffet fra kosten. Allergiske udbrud kan behandles med aktuelle og oral antihistaminer og inhalatorer til at reducere inflammation og irritation.

Related Articles