Hvad Er Electro Akupunktur?

March 31 by admin

Akupunktur er en gammel kinesisk metode til at lindre smerte og genoprette "Qi" eller strømmen af ​​kroppen. For mange, men tanken om at blive stukket med nåle er ikke meget tiltalende, og elektro akupunktur giver et alternativ med fordele alle sine egne.

Basics

Electro akupunktur, også kaldet acupoint, er anvendelsen af ​​elektriske puder, eller i nogle tilfælde elektrisk ladede nåle, til akupunkter på kroppen. Den elektriske strøm løber gennem puder eller nåle giver samme stimulation forårsaget når en akupunktør aktivt hvirvler og kaster nåle i normal akupunktur. Den elektriske impuls leverer alt fra 40 til 80 volt i en session, som er grundlaget for de fleste patientrespons. Den nuværende løber ikke gennem kroppen, men er i stedet lokaliseret til stedet for pad eller nål vedhæftet fil.

Historie

Selvom akupunktur, der bruger nåle alene er en praksis, der er blevet dyrket i Kina i århundreder, elektro akupunktur er en forholdsvis ny udvikling. Det blev udviklet i 1934 som en forlængelse af hånden manipulation af akupunktør, for at tillade akupunktør til stede til andre patienter.

Fordele

Fordelene ved elektro akupunktur omfatte både patient og læge. Til udøveren, den elektriske impulser erstatning for deres egen hånd manipulation af nålene, så patienten kan stimuleres ordentligt i lang tid uden den praktiserende læge bliver trætte. Den konstante stimulerende virkning af elektriciteten betyder patienten kræver mindre tid til behandling, og en stærkere stimulering kan opnås gennem elektricitet uden risiko for skader på muskler eller væv. For nogle af de vanskeligere at behandle neurologiske problemer, elektro akupunktur er mere effektiv. Endelig stimulering tilvejebringes af den elektriske strøm er lettere at kontrollere end stimulation kun leveres af nåle og hånd manipulation.

Egenskaber

Electro akupunktur er bedst ansat mod neurologiske sygdomme som kronisk smerte, lammelse eller muskelkramper. Behandlingen varer 10 til 20 minutter i gennemsnit og er bedst indgivet en eller to gange om ugen, men for mere alvorlige tilfælde kan der kræves mere tid. Vanskeligheden er, at patienterne tilpasse sig den elektriske strøm og mindre stimulation tilvejebragt med tiden, konstant kræver mere spænding. Den nuværende bruges af elektro akupunktur suppleanter, da en stabil strøm kan vise sig problematisk, hvis stoppet pludseligt.

Advarsel

Selvom elektro akupunktur skærer ned på den praktiserende involvering i behandlingen, uden en ekspert input i en elektro-session, kan de ikke reagere på ændringer i løbet af behandlingen. De elektriske strømme anbefales ikke til dem med en hjertesygdom, og den elektriske stimulation sites bør aldrig krydse hjertet eller rygmarven, da det kan forstyrre hjertefunktionen eller beskadige nervesystemet. Endelig bør elektricitet af nålene styres omhyggeligt for at forhindre overstimulation. Desuden bør elektro akupunktur kun anvendes, hvis patienten har gennemgået normal akupunktur først, aldrig som en første akupunktur oplevelse.

Related Articles