Hvad er den største fordel ved Health Insurance?

June 13 by admin

Sygesikring har mange fordele. Dækning kan opveje de økonomiske omkostninger ved medicinsk behandling, give komfort i nødsituationer og tillade den skadede til at modtage en grundig behandling uden at blive afladet for en manglende evne til at betale. Arbejdsgivere, der tilbyder sygeforsikring ydelser omfattet af arbejdere, fordi at købe individuel dækning kan koste uoverkommelige. Dette er grunden til mange er tvunget til at gå uden sundhedspleje.

Sindsro

Den største fordel ved at have sygeforsikring er at have sygesikring. Det giver en følelse af komfort, at ligegyldigt hvad sygdom kan du komme ned med du stadig vil være i stand til at se en læge for at fastslå årsagen til din sygdom og skabe en ordentlig behandling plan for at sende dig tilbage til fuld sundhed så hurtigt som mulig. Du også behøver ikke at bekymre sig om betalinger på lægens kontor, da dit forsikringsselskab faktureres først for dit besøg. Du kan blive faktureret for den resterende af besøget, hvis nogen er tilbage efter dit forsikringsselskab betaler lægen.

receptpligtig medicin

Receptpligtig medicin er dyre uden sygesikring. Selv hvis et uforsikret person kunne råd til besøg hos lægen for at få recepten, kan han være i stand til at råd til detailprisen på medicinen tat vil hjælpe ham med at få det bedre. Mange sygeforsikringer enten indeholde eller give kunden mulighed for at tilføje receptpligtig medicin dækning til en købt forsikring. Dette kan slå en 30-dages levering af et lægemiddel, der koster hundredvis af dollars i en recept, der koster $ 15 eller $ 20 til at fylde, afhængigt af politik.

ulykkestilfælde

Hver hospital i USA er forpligtet til at vurdere din tilstand og administrere stabiliserende forsigtig, når du er optaget til en skadestue. Hvis du ikke har en sygeforsikring, kan et hospital frigive dig, når din tilstand er ikke længere livstruende. Hvis du har en sygeforsikring, kan du forblive under observation længere og hospitalspersonalet kan personligt overvåge din opsving proces, der sikrer dine sår heler ordentligt. Et hospital vil ikke sende dig væk, hvis du har forsikring, fordi du har en garanteret form for betaling i dit forsikringsselskab. Hospitalspersonalet kan også fange eventuelle problemer, før de bliver alvorlige, såsom en inficeret sår websted eller knogle, der ikke heler ordentligt.

Fordele for familiemedlemmer

Mange sygeforsikring planer tillader en person at omfatte ægtefællen og forsørgelsesberettigede børn under hans politik. Sygesikring er særlig vigtig for børn, der kræver vaccinationer og checkups at sikre en sund vækst. En ung barn uden sundhed dækning som indgår kontrakt en sygdom kan være mere udsatte for permanent skade end et barn, der har sygeforsikring. Under familiemedlemmer dækket af en sygeforsikring politik hjælper alle sove bedre om natten vel vidende, at hvis en sygdom opstår eller en medicinsk behandling er nødvendig familien ikke nødt til at sælge huset til at betale for pleje.

Related Articles