Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Kolloid Sølv?

November 8 by admin

Kolloid sølv er bredt tilgængelige på naturlig sundhed og helsekost butikker, som et supplement og naturlig løsning. Folk har opdaget dens anvendelse som et antibiotikum, antiviral og anti-fungal, og til andre relaterede formål. Den blev brugt i udstrakt grad til sådanne formål før opfindelsen af ​​receptpligtig antibiotika i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, men det blev derefter erstattet af receptpligtige lægemidler.

antibakteriel

Kolloid sølv har vist sig effektiv mod en række bakterielle infektioner. En undersøgelse i det medicinske tidsskrift Lancet viste, at selv en 5 ppm løsning kunne dræbe bakterier, der er ansvarlige for tyfus. Det blev senere fundet at være egnede til bekæmpelse af gonorré. Forskere studerer en række kolloide metaller fandt, at kviksølv og sølv var effektiv mod mange bakterier, og sølv har ikke de negative bivirkninger, at kviksølv gjorde. Aktuelle skøn sætter antallet af typer af patogen, kolloid sølv kan aktivt kæmpe på over 600, herunder E. coli.

antiviral

Kolloid sølv aktivitet mod virus gør det en mulighed for at behandle forkølelse og influenza for folk, der ønsker at undgå konventionel medicin. Desuden har det vist sig lovende i en undersøgelse fra 2005 for aktivitet mod HIV, den virus, der forårsager AIDS. Forskerne fandt, at sølv kan inhibere viruset i at binde til værtsceller in vitro.

Anti-svampe og anti-gær

En anden fordel af kolloidt sølv er dets aktivitet mod gær og svampe. Det bruges til behandling af ringorm i mennesker og kæledyr. Det kan anvendes topisk til dette formål og taget internt for yderligere systemisk støtte. Sølv løsning er også nyttigt for candida, og bruges internt til mennesker med candidiasis. Det kan være en fordel, når det tages som et antibiotikum, da det kan forhindre gær infektioner, der undertiden ledsager deres anvendelse. En anden anvendelse til topisk kolloidt sølv er svamp søm infektioner, som i mange tilfælde reagerer godt på denne behandling.

antiseptisk

Kolloid sølv har generelle antiseptiske egenskaber, der gør det en god mulighed for at sterilisere sår før anden behandling eller bandagering. Nogle mennesker bruger det til at gurgle at reducere bakterier, der forårsager dårlig ånde, og for at forbedre tyggegummi sundhed i mennesker og kæledyr. Og ejere af kæledyr bruge det som et øje vask og øre vask til katte og hunde.

Overvejelser

Fordi kolloidt sølv er et bredspektret antibiotikum, kan den dræbe gavnlige bakterier samt skadelige bakterier. Så det er en god idé at tage probiotika i hele varigheden af ​​intern brug af sølv løsning for at sikre, at gavnlige tarmflora opretholdes.

Disclaimer

Oplysningerne i denne artikel, skal ikke betragtes som medicinsk rådgivning. Oplysningerne i denne artikel er ikke ment til at behandle, diagnosticere, ordinere eller kurere nogen lidelse. Altid tjekke med din læge, før du tager nogen produkter eller efter nogen råd, du har læst på dette websted. Altid konsultere din læge, før du starter, stoppe eller ændre noget, der tidligere er blevet ordineret. Visse urter og holistisk retsmidler er uegnede til at tage, hvis du er gravid eller ammende, og skal altid blive ryddet af din læge før brug.

Related Articles