Hvad er de helbredelsesmetoder for Drop Foot?

February 14 by admin

Drop mund syndrom også kaldet dropfod. Dropfod er en tilstand, hvor foden er ikke i stand til at rettes opad eller fra side til side. Ifølge Mayo Clinic: "dropfod skyldes svaghed eller paralyse af muskler under involveret i at løfte den forreste del af foden knæ." Drop fod ofte forårsager syge til at have en høj-stepping gåtur. Årsagerne til dropfod kan variere, hvilket kan gøre at finde en kur vanskelig.

Benskinner og seler

Seler og benskinner er ofte de første enheder, der anvendes til at forsøge at helbrede dropfod. Bøjler og skinner passer ofte inde i skoen og hjælpe anklen ved at holde det i en fast position.

Terapi

Fysisk terapi er en anden almindelig måde at hjælpe med at helbrede dropfod. Fysioterapi ikke kun bidrager til at styrke musklerne omkring anklen, men også hjælper med fælles fleksibilitet.

nerver

Stimulering nerverne kan hjælpe med at helbrede dropfod. Elektronisk stimulation anvendes på peronealnerve, den nerve, der hjælper løfte foden. Simulatorer kan være batteridrevet og anbragt i eller uden for benet, lige under knæet.

Kirurgi

Dropfod kan være forårsaget af en diskusprolaps i ryggen, der klemme en nerve, der hjælper med at kontrollere foden. Hvis dette er tilfældet, kirurgi eller en discectomy kan foruddannet til at afhjælpe presset på nerverne.

Diagnosticering af Årsag

Årsagen til dropfod kan ofte findes ved en fysisk eksamen givet af en læge. Andre måder at finde årsagen til dropfod omfatter magnetisk resonans imaging (MRI) eller elektromyografi (EMG).

Related Articles