Hvad er de funktioner leucin?

March 12 by admin

Hvad er de funktioner leucin?


Leucin er en essentiel aminosyre, en, menneskelige kroppe ikke fremstiller naturligt. Som sådan er det almindeligt taget i kosttilskud eller i leucin-rige fødevarer som kød, mælkeprodukter, nødder og soja. I kroppen er leucin anvendes primært i muskelvæv, lever og kropsfedt (fedtvæv). Bodybuildere især opsøge kilder til leucin at øge muskelvækst.

Forudsat Energi

Normale funktioner muskelvæv nedbryde og forbruge leucin, en energikilde. Mennesker får normalt kun en lille mængde af leucin gennem daglig fødeindtagelse, så mange bodybuildere tage kosttilskud for at øge mængden af ​​leucin musklerne har til deres rådighed.

Bevarelse Mass

Ud over at give energi til musklerne, leucin bidrager til at bevare eksisterende muskelmasse og stimulere væksten af ​​nye muskelceller. Muskler rige på leucin er mindre modtagelige for skader og kræver mindre tid til at komme sig efter skade. Mange bodybuildere tror leucin tilskynder muskler til at vokse tilbage med tilføjede masse. Ældre individer bør også overveje leucin kosttilskud som en proaktiv tilgang til at forebygge muskelsvind.

Styring Appetite

Ny forskning viser leucin kan have en vis funktion i at hjælpe til at regulere appetitten. Aminosyrer, herunder leucin, har en rolle i, hvordan hjernen regulerer stofskiftet og følelsen af ​​sult. Når leucin blev påført dette område af hjernen hos rotter, metaboliske funktioner var bedre reguleret, og dyrene forbruges mindre mad. Mens forskningen er stadig foreløbige, kan der være nogle fremtidige anvendelse for mennesker.

Related Articles