Hvad er de behandlinger af Mercury Toksicitet?

January 19 by admin

Hvad er de behandlinger af Mercury Toksicitet?


Kviksølv toksicitet er en alvorlig tilstand. Kviksølv, et tungmetal findes i nogle gamle dental amalgam og i nogle fisk --- især tun, sværdfisk, haj, konge makrel og Teglfisk fra Den Mexicanske Golf --- kan forårsage alvorlige neurologiske problemer. Fordi det kan forblive i kroppen i 15 til 30 år og forårsage umådelige skade, mange syge søger behandling for sygdommen.

DMPS og DMSA

Alle behandlinger for kviksølv toksicitet fokusere på at fjerne kviksølv fra patientens krop. Mange procedurer er kendt som chelation terapi. I denne behandling, læge bruge forskellige stoffer til at hjælpe med fjernelsen. DMPS --- en syre-molekyle med to frie sulfhydrylgrupper --- danner komplekse molekylære strukturer med tungmetaller. DMPS, udviklet i 1950'erne i det tidligere Sovjetunionen, er blevet anvendt til behandling af metal toksicitet siden 1960'erne. Kviksølv i kroppen tillægger DMPS, som derefter fjernes fra kroppen som en del af den regelmæssige rengøring cyklus. DMPS blev fremstillet under varemærkerne Heyl og Dimaval.

Ifølge Dietrich Klinghardt, grundlægger af American Academy of Neural Therapy, er doseringen til DMPS anslås til 3 til 5 mg pr hvert kilo kropsvægt. Behandlinger finde sted en gang hver måned. Den DMPS injiceres intravenøst ​​og er fuldstændig udskilles i cirka otte timer. Nogle fagfolk advarer om, at DMPS aldrig bør bruges på patienter med amalgamfyldninger, som indeholder kviksølv.

En anden løsning --- DMSA --- lægger også kviksølv i kroppen. Patienter mundtligt indtager DMSA. Det er en af ​​de få midler, der trænger hjerneceller. Denne egenskab er særlig bemærkelsesværdig, eftersom nogle forskning, herunder en 1992 undersøgelse fra Vanderbilt University School of Medicine, har konkluderet, at hjernen er den mest kritiske mål for behandling af kviksølv eksponering. DMSA fjerner kviksølv via galde og nyrerne. DMSA synes at forblive i kroppen i længere tid, og tager længere tid at knytte til kviksølv-molekyler. Faktisk er en 1994 undersøgelse offentliggjort i "Menneskelig Experimental Toxicology" bemærkede, at kviksølv koncentrationer blev kun marginalt påvirket af brugen af ​​DMSA.

Chlorella og koriander

Nogle planter opsuge spormængder af mineraler, herunder metaller. Chlorella absorberer kviksølv, som derefter udskilles gennem fæces. Væsentlige, det fjerner kviksølv hovedsageligt fra fordøjelseskanalen, herunder tarmene. Men Chlorella forårsager gastrointestinale gener hos nogle patienter.

Cilantro, den grønne del af urter koriander, hjælper også i behandling af kviksølvforgiftning. Det betyder ikke udskille kviksølv fra kroppen, men det er i stand til at trække kviksølv fra hjernen og rygmarven. Den bevæger kviksølvet til andre celleområder, hvor DMPS eller DMSA så kan fjerne det.

Antioxidanter

Vitamin E, vitamin C og selen bidrage til at fjerne spormineraler, såsom kviksølv fra kroppen. Faktisk nogle læger foretrækker at bruge vitamin C i stedet for DMPS eller DMSA, injiceret intravenøst ​​i doser på 25 til 100 g. Mange andre over-the-counter kosttilskud anbefales af enkeltpersoner til behandling af kviksølv toksicitet, men kun få af dem er anbefalet af læger.

Related Articles