Hvad er årsagerne til Svær Mund Pain?

December 12 by admin

Svær mund smerter kan være en alvorlig belastning for dit liv. Ikke alene har du til at beskæftige sig med den smerte, men den underliggende tilstand forårsager smerte samt. Det kan være en distraktion og radikalt hæmme dine bevægelser. Bliver immobiliserede steder unødig belastning på dine dag-til-dag aktiviteter, og kan kræve en rollator, stok eller motoriseret stol. Der er behandlinger for alvorlige mund smerter rådighed, men det er vigtigt at forstå årsagerne, før du kan søge passende pleje.

Dyrke motion

Udførelse nogen form for high-impact motion kan forårsage skade for dine fødder, især hvis gentaget over en lang periode. Eksempler på sådanne øvelse rutiner omfatter jogging, løb, spring og nogle danse. Denne gentagne og barske bevægelse kan forårsage vabler, hård hud, ligtorne, ankel smerter og lidelser som plantar fasciitis.

Sko

En anden almindelig årsag til mund smerter er iført sko, der ikke passer ordentligt. For eksempel, sko, der er for store, kan gnide og forårsage vabler, mens sko, der er for små kan klemme tæerne og skabe ligtorne og endda knyster. Det samme kan siges om højhælede sko, som forårsager din vægt skal fordeles i en akavet måde, der forårsager knyster og arch problemer.

Sukkersyge

Diabetes er en af ​​de største årsager til mund smerter på grund af nerven skader sygdommen kan oprette i fødderne. Du kan udvikle åbne sår, tør revnet hud og ligtorne, hvis du har diabetes. Da nerve receptorer kan alvorligt beskadiget af denne sygdom, det virkelige problem kommer, når du skade dig selv og ikke klar over det. En klippe eller skrabe kan tage lang tid at helbrede i diabetespatienter, der forlader dem åbne for infektion og potentialet for alvorlige smerter.

Artritis

Nogle typer af gigt kan plage fødderne kan forårsage mange smerte-relaterede problemer. For eksempel kan gigt forårsage storetåen til at svulme op og blive betændt. Det er smertefuldt at røre selv let. Slidgigt kan også tage fat, der forårsager leddene i tæer, fod og ankel til at blive smerteligt forvredne.

Graviditet

Graviditet er en vidunderlig tid af livet, men det er særligt hårdt på dine fødder. Ikke alene er du bærer mere vægt end du er vant til, at vægten er fordelt ujævnt få dig til at placere dine fødder forskelligt, når du går. Dette kan medføre smerter og muskelkramper i fødderne, især buer. Graviditet forårsager også fluid at opbygge i kroppen, hvilket gør hævede, bud ankler en øget mulighed.

Related Articles