Hvad er årsagerne til astma hos børn?

August 17 by admin

Hvad er årsagerne til astma hos børn?


Astma er betændelse i de bronchiale luftveje i lungerne. Almindelige symptomer er hvæsen, hoste og åndenød. Ifølge den amerikanske Lung Association, "Astma er den førende alvorlig kronisk sygdom af børn i USA" Der er en række ting, der forårsager astma hos børn, herunder allergi, husholdningskemikalier og vira.

allergier

Af de næsten 7 millioner børn under 18, der har astma, er 50 procent af tilfældene forårsaget af allergi. Næsten en tredjedel af disse børn lider af kat allergi, som kan anspore astma hos børn. Sommetider børn udvikler en immunitet over for katte i en tidlig alder. Men når allergi udvikler, er de mere tilbøjelige til at lide af astma.

Pollen fra træer, græs og buske kan forårsage allergi og astma hos børn, som kan forme. Mange børn tager antihistaminer eller få skud til at behandle deres allergi og astma symptomer.

Fødevareallergi kan forårsage astma hos børn. Komælk er en af ​​de mest almindelige fødevareallergi hos børn. Mødre ofte nødt til at bruge brune ris erstatninger eller gedemælk i stedet for komælk. Hvede, gær, soja og majs kan også anspore astma problemer med børn.

Husholdningernes Cleaners & Parfumer

Børn udvikler ofte astma og åndenød, hvis de udsættes for kraftige rengøringsmidler. Disse rengøringsmidler indeholder formaldehyd, phenol og glycerin, stærke kemikalier, der kan udløse disse problemer. Mange vaskemidler er fyldt med parfume og dufte, som kan forårsage åndedrætsbesvær og astma. Andre stoffer, der kan udløse astma hos børn omfatter tæpperensere, neglelak og neglelakfjerner, opvaskemiddel, parfume og hårspray. De fleste forbrugsvarer virksomheder sælger duft-fri produkter, der kan afhjælpe dette problem.

Passiv rygning

er dobbelt så tilbøjelige til at have astma end dem, hvis forældre ikke ryger Børn af rygere. Røg indeholder over 4.000 kemikalier. Disse omfatter ammoniak, arsen, cyanid og endda kulilte. Nogle af de kemikalier i cigaretter er også kendte kræftfremkaldende stoffer (kræftfremkaldende stoffer). Mødre, der ryger i drægtighedsperioden kan have babyer med trange luftveje. Dette kan gøre dem mere tilbøjelige til astma og andre luftvejslidelser.

Udendørs Forurening & Smog

Udenfor luftbårne partikler såsom svovl og nitrogendioxid kan forårsage astma hos børn. Forurening og smog kan være et problem i tunge industriområder. Børn er mere tilbøjelige til at astmaanfald løbet af foråret og sommermånederne, når de spiller udendørs.

Koldt vejr & virusinfektioner

Nogle børn udvikler astma symptomer når de udsættes for kold luft i løbet af vinteren. Koldt vejr gør også børn mere tilbøjelige til forkølelser og sinus infektioner, som også kan forårsage åndedrætsbesvær og astma. At få børn bære tørklæder over deres næse og mund kan hjælpe med at forhindre astma forårsaget af frigid luft. Også influenzasæsonen øger antallet af astma hos børn.

Behandlinger

Læger ofte ordinere bronchodilatorer såsom Pro Air til at lindre astmasymptomer hos børn. Advair bruges ofte til at forhindre episoder af astma.

Altid kigge efter tegn på irritabilitet og kræsenhed hos yngre børn og babyer. Til tider er det ofte tegn på, at de har problemer med at trække vejret.

Related Articles