Hvad er årsagen Mystery Heart Condition?

May 21 by admin

Hvad er årsagen Mystery Heart Condition?


Den usædvanlige hjerte syndrom kaldet stress kardiomyopati kan udløses af nogle almindeligt anvendte hjerte medicin, rapporterer Johns Hopkins University forskere.

Ni tilfælde af tilstanden fulgte injektioner af adrenalin eller dobutamin, ifølge en rapport i Marts 25 online udgave af Journal of American College of Cardiology.

Både dobutamin og adrenalin (som læger foretrækker at kalde epinephrin) anvendes til at forøge hjertets evne til at pumpe blod. Rapporten, at de kan forårsage stress kardiomyopati kan give mindst en delvis løsning på gåden forelagt af tilstand, sagde undersøgelse ledende forfatter Dr. Ilan S. Wittstein, en assisterende professor i medicin ved Hopkins.

Stress kardiomyopati blev første gang beskrevet i Japan i begyndelsen af ​​1990'erne, og er blevet kaldt Takotsubo kardiomyopati. Det kaldes "knust hjerte syndrom", idet det kan udfældes ved en intens fysisk eller følelsesmæssig begivenhed.

Dens symptomer ligner dem af et hjerteanfald, herunder intens brystsmerter og åndenød, men det underliggende fysiske årsag er forskellige - ikke død hjertemusklen set i et hjerteanfald, men i stedet en midlertidig svækkelse af hjertet. Det er generelt ikke dødelig, men aggressiv ledelse normalt er nødvendig for at få patienterne gennem en kritisk tidlige periode.

"På en ekkokardiografi, kan du faktisk se væggene i hjerte ikke klemme, en ballooning mønster af hjertemusklen," Wittstein sagde.

Mens epinephrin og dobutamin påvirker hjertet, kan de anvendes til behandling af ikke-hjertetilstande. En kvinde, der er beskrevet i rapporten fik adrenalin for kvalme, mens hun gennemgik fedtsugning. En anden patient fik en for høj dosis af adrenalin skal standse blødning under en koloskopi.

"Der har været tidligere rapporter af stress kardiomyopati efter dobutamin og et par rapporteret tilfælde af hjertemusklen dysfunktion efter adrenalin," Wittstein trist. "Vi er den første til at anmelde en række af sådanne tilfælde."

Mens en overdosis kan udløse tilstanden, "Nogle af patienterne fik den rigtige dosis af medicinen og udviklede det alligevel, så der kan være modtagelighed i nogle mennesker," sagde han. "Spørgsmålet er, hvorfor nogle mennesker får det, og nogle gør ikke."

Der er flere meddelelser til læger i rapporten, siger Wittstein. "Den ene er, at dette sker efter rutinemæssige procedurer, så det er nok sker mere end folk er picking up nu," sagde han. "Så vi er nødt til at erkende de kliniske funktioner i syndrom, fordi det er sandsynligt mere udbredt end folk kender.

"En anden budskab er, at vi er nødt til at være forsigtig med doseringen af ​​disse lægemidler."

Alligevel stress kardiomyopati blev set hos nogle mennesker, der fik normale doser af narkotika, sagde Wittstein. "Det kan endda være genetisk," sagde han. "Der er mennesker, der er sårbare, og vi ved ikke, hvem de er. Det er vigtigt at finde ud af, hvem disse mennesker er."

Mere lys er kastet af en rapport i 26. marts i American Journal of Cardiology af læger på The Miriam Hospital, som er forbundet med Medical School of Brown University Warren Alpert i Providence, RI

En gruppe ledet af Dr. Richard Regnante, en interventionel kardiologi fyr, har skabt et register over 70 tilfælde af stress kardiomyopati, det største til dato. To tredjedele af dem havde oplevet en fysisk eller psykisk stressende begivenhed, såsom en bilulykke eller dårlige nyheder om et familiemedlem. Alt til sidst genvundet, selv om to havde en gentagelse af tilstanden.

"Disse data vil hjælpe os til bedre at forstå sygdomsprocessen og kunne spille en vigtig rolle i udviklingen og skræddersy en mere effektiv kort- og langsigtede behandlingsstrategier," Regnante sagde i en erklæring.

Related Articles