Hvad er ældste misbrug og National Komité til Forebyggelse af Elder misbrug?

February 13 by admin

Hvad er ældste misbrug og National Komité til Forebyggelse af Elder misbrug?


Mishandling af ældre er den mishandling, vanrøgt eller inflictted skade af ældre borgere. Rapporter misbrug, der videregives til myndighederne for undersøgelse hvert år spænder fra 500.000 til over 1 million tilfælde, og en anslået 84 procent gå urapporteret, ifølge det nationale udvalg for Forebyggelse af Elder Abuse (NCPEA). Den NCPEA blev etableret i 1988 for at hjælpe begrænse udnyttelsen af ​​seniorer der ikke er i positioner til at kæmpe for sig selv.

Tegn & Typer af misbrug

bør mistænkes Fysisk misbrug af en ældre person i tilfælde af uforklarlige blå mærker, brækkede knogler, forstuvninger eller misfarvning på håndled, der kan tyde fysisk tilbageholdenhed. Følelsesmæssig misbrug defineres som taler ned til den ældste person ved plejeren, eller brug af foragt eller kontinuerlig mental grusomhed. Elders viser øgede tegn på demens, når følelsesmæssigt misbrug forekommer. Seksuelt misbrug er fysisk, seksuel kontakt med den ældre uden hans eller hendes samtykke. Tegn på seksuelle overgreb er farvede eller blodig undertøj, blå mærker på brysterne eller kønsdele, infektioner eller kønssygdomme. Finansiel misbrug er det åbenlyse tyveri og misbrug af bankkonti, checks indkomst eller den ældre ejendele. Tegn på økonomisk vold er uforklarede hævninger fra bankkonti, finansielle aktivitet de ældre kunne ikke have gjort, manipulation med underskrifter eller ubetalte regninger.

Risikofaktorer

Nonprofessional omsorgspersoner såsom ægtefæller, børn, børnebørn eller andre pårørende, der tager sig ansvaret for omsorgen for en ældre kan se opgaven som en byrde. Som den ældste helbred forværres og pleje behov stigning, kan pligten blive for meget for familien at håndtere og den ældste løber en højere risiko for at blive misbrugt. Frustration og vrede bliver normen og familien vil tage det ud på senior som resultat. Elder misbrug af professionelle omsorgspersoner er også almindeligt. Hjem sundhed hjælpemidler og langfristede faciliteter, såsom plejehjem, er ikke fritaget for mishandling af seniorer. Risikofaktorer for ældre misbrug i professionel pleje omfatter udbrændthed, manglende tålmodighed af plejeren, stressniveau og blive overanstrengt.

Forebyggelse

Rapportering ældre misbrug sager er den mest effektive måde at forebygge fremtidige tilfælde. Agenturer såsom NCPEA er på plads til at reagere og hjælpe med at håndtere ældre misbrug. Voksne arbejdere og programmer beskyttende tjenester er tilgængelige på et statsligt niveau og kan kaldes i at undersøge et problem eller en rapport om misbrug. De retshåndhævende personale kan sikre sikkerheden for de ældre og også irettesætte og opdrage anklager mod et misbrug omsorgsperson. Mediernes opmærksomhed hjælper med at bringe opmærksomhed på problemet og uddanner offentligheden om det, som tilskynder flere ofre til at søge hjælp.

NCPEA

Den NCPEA, dedikeret til beskyttelse, sikkerhed og værdighed af seniorer, består af forskere, praktikere, undervisere og fortalere for ældre og voksne med handicap. Den NCPEA er en del af National Center på Elder misbrug, en organisation finansieret af Kongressen og ansvarlig for at formidle information og materiale om misbrug og omsorgssvigt af seniorer.

Fungere

Landsudvalget for forebyggelse af Elder misbrug, en nonprofit organisation, er forpligtet til forskning, forebyggelse, indgreb og uddannelse vedrørende spørgsmålet om ældremishandling. Uddannelsesprogrammer og oplysende materialer er udviklet ud fra den forskning, udvalget gør på ældre misbrug til brug for praktikere og faciliteter til at hjælpe i faldende tilfælde. Udvalget bruger også undervisningsmateriale med henblik på at informere offentligheden om emnet, at udbrede kendskabet til at forhindre mishandling af ældre.

Related Articles