Hurricane sæsonen er begyndt: Er du klar?

July 16 by admin

Hurricane sæsonen er begyndt: Er du klar?


Da orkanen Arthur truer østkysten i USA, folk får en vigtig påmindelse om sikkerhed præparater, de har brug for at gøre for orkansæson.

Strømafbrydelser og oversvømmelser er almindelige, når en orkan strejker og kunne sætte dine fødevareforsyninger og drikkevand i fare, i henhold til den amerikanske Food and Drug Administration.

Det er derfor, agenturet anbefaler at holde nødforsyninger af mad og vand, der er gemt i dit hjem. Den anbefalede mængde vand er en gallon per person per dag, eller 12 gallon for en familie på fire. Det skal vare i tre dage. Du skal bruge store-købte flaskevand og holde det på et tørt, mørkt sted.

Din nødsituation fødevareforsyning bør tage hensyn til de kostbehov af din familie. Du bør rutinemæssigt tjekke udløbsdatoer af disse fødevarer, og udskift dem om nødvendigt.

Det er også vigtigt at sikre, at du har et tilstrækkeligt udbud af receptpligtig medicin for eventuelle familiemedlemmer, der kræver dem, fordi efter en alvorlig storm, kan det være et stykke tid, før apotekerne kan åbne igen, siger FDA.

Hvis du har kæledyr, skal du sørge for at have en nødforsyning af mad, vand og medicin til dem.

Hvis strømmen går ud, holde din køleskab og fryser døre lukket. Mad i uåbnet køleskab er sikkert at spise, hvis strømmen er ude i mindre end fire timer. Fødevarer i en fryser er sikkert i 48 timer, hvis fryseren er fuld eller 24 timer, hvis det er halvt fuldt.

Hvis strømmen er stadig ude efter fire timer overføre mad i køleskabet til en køler med is eller frosne gelpakninger. Smid enhver letfordærvelige fødevarer, der har været over 40 grader Fahrenheit for to eller flere timer, siger FDA.

Hvis der har været oversvømmelser, ikke spiser noget mad, som ikke er i en vandtæt beholder, hvis der er nogen chance for, at det kom i kontakt med manglende oversvømmelsesområder. Undersøg konserves og smide alle dåser, der viser tegn på beskadigelse, herunder hævelse, lækager, punkteringer, huller eller rust.

Hvis det er muligt, giver spædbørn kun klar til at spise formel. Hvis der kun koncentreret eller i pulverform formel er tilgængelig, forberede formel med aftappet vand eller vand, der er blevet steriliseret. Sørg for, at flasker og brystvorter er rene.

For drikkevand, brug flaskevand, der ikke er udsat for vandmasserne. Hvis flaskevand ikke er tilgængelig, koge vand i et minut. Lad kogt vand afkøles og opbevar det i rene beholdere med dæksler, siger FDA.

Hvis du ikke kan koge vand, husholdningsbrug blegemiddel. Tilføj 1/8 teskefuld (8 dråber) af regelmæssig, uparfumeret flydende blegemiddel per gallon vand. Rør godt rundt og lad det stå i mindst 30 minutter, før du bruger det.

Hvis vandet er grumset, filtrere det gennem en ren klud eller lade det falde til og trække fra det klare vand til desinfektion.

Hvis din godt er blevet oversvømmet, har det testet og desinficeres efter vandmasserne trækker sig tilbage, sagde FDA.

Related Articles