Hop i, bare ikke sluge vandet

June 3 by admin

Hop i, bare ikke sluge vandet


Tage en dukkert i vandet kan hjælpe opdatere dig på en varm dag, men du har brug for at beskytte dig selv og din familie fra bakterier og parasitter, der kan lure i vand, siger en infektionssygdom ekspert.

"En af de værste syndere er barnligt soppebassin," Dr. Christopher Ohl, professor i infektionssygdomme på Wake Forest Baptist Medical Center, sagde i et medicinsk center pressemeddelelse.

"Varm, lavt vand og børn i svømme bleer (som ikke gør et godt stykke arbejde, der indeholder afføring) kan skabe en perfekt grobund for vandbårne infektioner, selv om vandet er chlorerede. Den bedste måde at forhindre unge børn fra at få syge er at holde dem fra at synke, at vand, "forklarede han.

Hvis dit barn har nogen form for gastrointestinal sygdom, bør du holde den unge ud af puljer eller vandlande i flere dage, siger Ohl, som også er medicinsk direktør for smitsomme sygdomme til Forsyth County Health Department i North Carolina.

Her er hans andre tips til afkøling sikkert:

Prøv at undgå at sluge vand, når du er i puljer eller vandlande. Drik aldrig ubehandlet vand fra kilder og vandløb. Det kan se ren, men du skal huske, at vilde dyr drikke fra disse kilder og nødtørft på samme tid.

Freshwater vandløb og søer kan indeholde leptospirose, en type af bakterier, der findes i pattedyr urin. Denne infektion kan forårsage feber, hovedpine og muskelsmerter i mennesker, men er normalt behandles, siger Ohl.

En anden trussel er en sjælden, men dødelig hjerne-ædende amøbe kaldet Naegleria fowleri. For at reducere din risiko, ikke hoppe fødder-først ind i varme, stagnerende damme. Hvis du gør det kan skubbe vand ind i toppen af ​​næsen, som giver amøbe en mulighed for at komme ind i din hjerne.

Infektioner fra bakterier og parasitter er et mindre problem i saltvand, men du bør holde sig ude af havet, hvis du har en klippe eller sår, der kan blive inficeret. Du skal også være opmærksom på vandmænd.

"De fleste mennesker ikke klar over, at fangarme nogle vandmænd, især portugisisk mand-of-krig, kan være 10 til 15 meter lang, så hold en sikker afstand at holde fra at blive stukket," Ohl sagde.

Related Articles