Homøopatisk behandling for Bone Cancer

September 16 by admin

Homøopatisk behandling for Bone Cancer


Bone kræft er en samling af forskellige, relaterede sygdomme, der kan forårsage stor smerte, svække immunsystemet, og spredt over hele kroppen. Canceren ofte resulterer fra udbredelsen af ​​andre kræftformer. Da dette er en yderst alvorlig tilstand, er det ikke anbefales, at du selv diagnosticere. Når man ser for homøopatisk behandling for knoglekræft, konsultere en autoriseret homøopat.

Hydrastis Canadensis og Symphytum

Hydrastis canadensis (HC) og symphytum kan være en kraftfuld homøopatisk kombination. HC er blevet brugt, når kroppen er i en generel kræft stat og administreres til at behandle kræft i knoglen, tunge, mave, og kønsdelene. Denne løsning hjælper med at forbedre en mangel på muskelstyrke fælles under kræftbehandling. Symphytum har været brugt specifikt til knoglekræft samt andre knogle problemer. Det kan hjælpe med at helbrede en brækket knogle helbrede korrekt, nervesmerter i knæet, og generelle fælles og sener vanskeligheder. Kontakt en homøopat for korrekt dosering.

Radium Bromatum og Aurum Metallicum

Radium bromatum er det homøopatiske potens af kræft-bekæmpelse radium. Det har været anvendt til kosmetiske formål som healing acne og dermatitis, men dens vigtigste påvirker er på smerter i knogler og led og knoglekræft. Homøopatiske doser af enhver herb eller stof er så lille, at du ikke behøver at bekymre sig om bivirkninger, du ville få fra en normal dosis af stråling. Aurum metallicum (guld) er også blevet anvendt til behandling af cancer, sammen med nogle af de smerter, der kan opstå i arthritis eller knoglekræft. Hvis din kræft har produceret dybe tanker om depression med ideer selvmord, kan Aurum være en passende behandling. Aurum kan også øge omsætning, hvilket kan hjælpe andre behandlinger arbejde mere effektivt. Se din homøopat for korrekt dosering.

Calcium Phosphorica og Valg

Hvis andre retsmidler er produceret middelmådige resultater, kan calcium phosphorica kunne hjælpe. Det er skabt af mineral salt, der er den vigtigste komponent i knogler og tænder, som kan hjælpe med at sikre dine knogler vokser på en sund måde. Da dette middel ofte bruges til børn med vokseværk, langsom vækst, eller langsomme helende frakturer, kan det være en ordentlig løsning for børn med knoglekræft.

Sørg for at inkludere din homøopatiske midler i en hel holistisk plan for helbredelse din knoglekræft. Naturlægemidler, der kan hjælpe omfatte Astragalus, Maitake, Scutellaria, og sibirisk ginseng. Tyve minutter af solen om dagen kan hjælpe din hud fremstille en sundere D-vitamin for knoglekræft end der findes i D-vitamintilskud. Sørg for at du gå i gang med denne plan under konstant lægelig overvågning.

Related Articles