Holistiske behandlinger for Lænde spondylosis

June 4 by admin

Lumbar spondylose er en degenerativ tilstand, hvor rygmarvskanalen indsnævres og lægger pres på nerverne i lænden. Lumbal spondylosis er normalt forårsaget af slidgigt eller andre degenerative sygdomme. Ifølge artiklen "spondylosis" af NYU Medical center på www.med.nyu.edu, kan symptomer på lumbal spondylosis omfatter smerter, inflammation, discusprolaps, iskias og endda følelsesløshed. Holistiske behandlinger for lumbal spondylosis omfatter normalt hvile, immobilisering, is, varme, kosttilskud, massage og motion.

Overvejelser

Ældre mennesker er mere tilbøjelige til at bruge holistiske behandlinger for lumbal spondylosis fordi kirurgi ofte ikke anbefales. På en vis alder, er det usandsynligt, at lumbal spondylosis kan helbredes. Det er undertiden indbyrdes besluttet, at en behandling være designet til at lindre symptomerne at gøre patienten mere komfortabel. Derfor kan holistiske behandlinger blive et levedygtigt alternativ til kirurgiske procedurer.

Typer af behandlinger

Rest, immobilisering, is og varme er som regel de første skridt til behandling lumbar spondylosis holistisk. Fysisk aktivitet er ofte indskrænket indtil betændelse er under kontrol i løbet af flare-ups. Tilbage seler i lænden kan anvendes til at forhindre yderligere skade. I de første 48 eller 72 timer efter indtræden af ​​smerte, kan is anvendes til at reducere det indledende hævelse og inflammation. Ice er kendt for at forårsage vasokonstriktion, hvilket minimerer inflammation og deraf følgende smerte ved at begrænse strømmen af ​​blod til bagsiden. Når som helst opblussen i lænden er under kontrol, kan varmen bruges til at fremme blodgennemstrømningen og dæmpe muskelspasmer fra lumbal spondylosis. På dette tidspunkt kan skiftevis varme og is være en effektiv behandling til smertelindring.

Andre typer af behandlinger

Massage, Akupunktur og smertestillende kosttilskud er nogle andre typer af holistiske behandlinger, der kan bruges til at lindre lumbal spondylosis symptomer. Massage kan slappe af nerver og muskler som følge af stenose (begrænsning) af rygsøjlen i mennesker med lumbal spondylosis. Ifølge artiklen "Hvad er akupunktur? Hvad er fordelene ved akupunktur?" af Medical News dag den største uafhængige online sundhed & nyheder ressource Medicalnewstoday.com, kan Akupunktur bruges effektivt til lændesmerter af dem, der ikke hvad de skal tage medicin. Desuden kan visse urter såsom cayennepeber (capsaicin), kamille og burre bidrage til at afhjælpe smerter symptomer. Capsaicin er et anerkendt smertebehandling blandt mainstream læger.

Effekter af motion

En af de mest effektive holistiske behandlinger for lumbal spondylosis er motion. Simple bevægelser som at trykke på den nederste del af ryggen på gulvet eller trække knæene til brystet kan løsne op stramme muskler i lænden. Dette fremmer blodgennemstrømningen, som kan hjælpe med at lindre smerter symptomer.

Tidsramme

Der er ingen fast tidsramme for at overvinde lumbale spondylosis smerte. De, der er mere proaktive i deres holistiske behandlinger vil sandsynligvis have mere succes i lindre deres smerte hurtigere.

Related Articles