Holde Kids Kinetic

September 23 by admin

Du må ikke afhænge af en skolens fysiske uddannelse for at holde dine børn i form. Du er nødt til at gøre din bit at pumpe dem op.

"Parental engagement er afgørende ikke kun i et barns faglige udvikling, men i deres fysiske udvikling samt," siger Jack C. Kern, lektor i kinesiologi ved University of Arkansas.

"Faktisk børn, der deltager i regelmæssig fysisk aktivitet er bedre i stand til at fokusere på deres faglige arbejde. Fysisk aktive børn demonstrerer øget årvågenhed og opmærksomhed spænder, hvilket kan føre til en forbedret akademiske præstationer," Kern siger.

Han tilbyder følgende forslag til forældre:

  • Vær aktiv med dine børn. Tag familien gåture og cykelture. Hvis det er varmt, vente til aftenen, når det er køligere.
  • Opmuntre dine børn til at prøve forskellige sportsgrene og aktiviteter. De kan finde en de virkelig nyder.
  • Kontakt venner, der har børn, og bringe dine børn sammen på en regelmæssig basis. Børn, der er alene eller bliver hjemme, er mere tilbøjelige til at være stillesiddende.
  • Spejder ud parker og rekreative faciliteter i dit område for at se om de har vandrestier, cykelstier og steder at gå svømning eller kanosejlads.
  • Tal med dine børn regelmæssigt om de aktiviteter, de laver i skolen fysisk uddannelse klasser. Tilskynde dem til at praktisere de færdigheder, de lærer der. Det er endnu bedre, hvis du øver med dem.

Flere oplysninger

Her er nogle sundhedsrådgivning for Kids.

KILDE: University of Arkansas, pressemeddelelse, juli 2002

Related Articles