Hold Kids i bagudvendt Bil Sæder Indtil 2, siger eksperter

August 25 by admin

Hold Kids i bagudvendt Bil Sæder Indtil 2, siger eksperter


Børn er bedst holdes i bagudvendte autostole indtil alder to, eller indtil de har nået den højde og vægt beløbsgrænser fastsat af autostol producent, ifølge nye anbefalinger fra et børnelæger 'gruppe.

Dette er en væsentlig ændring fra de tidligere henstillinger, som opfordrede til babyer til at bo i bagudvendte sæder til de var mindst én år og 20 pounds. Bagudvendte sæder yde mere støtte til hoved, nakke og spin af spædbørn og småbørn i et styrt, nævnte rapport forfatter Dr. Dennis Durbin, en pædiatrisk vagtlæge på Børnehospitalet i Philadelphia.

De nye retningslinjer, der er udviklet af den amerikanske Academy of Pediatrics, vises i april 2011 spørgsmålet om Pediatrics.

Selvom anbefalingerne var meningen at tilskynde forældre til at holde børnene i sæder længere, mange forældre fortolket denne formulering at betyde, at de skulle sætte deres børn i en fremadvendt sæde på deres første fødselsdag - alt for hurtigt, siger Dr. Benjamin Hoffman, en lektor i pædiatri ved University of New Mexico og en certificeret bil passagerernes sikkerhed tekniker og instruktør, der ikke var involveret i rapporten.

"Der har været denne opfattelse af, at det er en god ide at flytte fra bagudvendt til fremadvendte," Hoffman sagt. "Men hvis forældre ønsker at give deres barn den bedst mulige beskyttelse fra den førende dødsårsag for børn, de ønsker at forsinke dette skridt, så længe de kan."

De fleste bagudvendt barnesæder i dag kan rumme børn til at passe de nye retningslinjer i rapporten opmærksom på.

Andelen af ​​dødsfald på grund af motorkøretøjer krak i børn under 16 år er faldet 45 procent mellem 1997 og 2009, ifølge baggrundsinformation i artiklen.

Alligevel trafikulykke er stadig den hyppigste dødsårsag for børn i alderen 4 og ældre. Hvert år bliver mere end 1.500 børn under 16 år årligt dræbes i trafikulykke. Og for hver død, nogle 18 børn indlagt og 400 er såret alvorligt nok til at kræve lægehjælp, ifølge artiklen.

En undersøgelse fra 2007 i tidsskriftet forebyggelse af personskader fandt, at børn under 2 er 75 procent mindre sandsynlighed for at dø eller blive alvorligt kvæstet i en ulykke, hvis de er i en autostol bagudvendt.

Og selv alder to bør ikke læses som en deadline, sagde Durbin. Hvis dit barn er lille for sin alder, kan du ønsker at forsinke dreje rundt sædet endnu længere, mens muligvis drejes hurtigere end alder to større, højere børn.

Anbefalingerne siger også, at en fremadvendt autostol med en sele giver mere beskyttelse end en selepude, mens en selepude er bedre end en sikkerhedssele alene.

Børn bør holdes i en fremadvendt autostol så længe som muligt, selv gennem 8 år, hvis deres vægt eller højde er under den grænse tillades af deres barnesæder, efter de nye retningslinjer. Undersøgelser viser, at de bilsæder mindske risikoen for barnet skade op til 82 procent og risikoen for død med 28 procent i forhold til brug af sikkerhedssele.

"Bilsæder har mere struktur - specielt side struktur - for dem end de fleste børnesæder," Durbin sagde. "Denne ekstra struktur kan give ekstra beskyttelse, især i side indvirkning går ned. Desuden fleste bilsæder solgt i dag bruger 5-punktssele-systemer, som gør et bedre stykke arbejde med at frihedsberøve et barn i tilfælde af et nedbrud end 3-punkts køretøj sikkerhedssele, selv når den er placeret korrekt med en selepude. "

Forældre er også rådes til at holde ældre børn i en selepude, der korrekt positionerer sikkerhedsselen, indtil de er 4 fod 9 inches høj og er i alderen 8 og 12. Den gennemsnitlige barnet når at statur engang efter alder 10, Hoffman sagde.

Booster position sikkerhedsselen, så boven bælte ligger over midten af ​​brystet og skulder og holder den væk fra halsen eller ansigtet, mens hofteselen sidder lavt og lunt på hofter og øvre lår, ikke på tværs af blødt væv i mave.

Tidligere forskning viser børnesæder kan reducere risikoen for skader med 45 procent i 4- til 8-årige sammenlignet med børn i den alder i sikkerhedsseler.

"Hold dine børn så sikker som muligt på hver tur du tager ved at forsinke overgangene, du foretager mellem forskellige typer af bilsæder for så længe som muligt," Durbin sagde. "Med hver overgang du laver - fra en bagudvendt til en fremadvendt autostol, fra autostol til en selepude og fra booster til køretøjets sikkerhedssele - du opgive en vis beskyttelse og dit barn er mere vil kunne lide skade i et styrt. "

Børn skal køre på bagsædet, indtil de er 13 år gammel, da undersøgelser har vist dette reducerer risikoen for skader med 40 til 70 procent, tilføjede AAP.

De børnelæger Gruppen anbefalede også, at barnesæder ikke anvendes uden for bilen - da de ofte er - da de kan vælte og falde af borde, bordplader og andre overflader. Mere end 8.000 spædbørn årligt kommer til skade hvert år, når børnesæder anvendes forkert eller til utilsigtede formål, en supplerende rapport advaret.

"Efter disse retningslinjer vil give forældrene ro i sindet, at de gør det bedste job, de kan beskytte deres børn mod skader i tilfælde af en bilulykke," Durbin sagde.

Den typiske fremadvendende autostol passer børn op til ca. 40 pounds, om der er mere end 40 modeller, der kan rumme børn op til 60, 65 eller endda 85 pounds, siger Hoffman.

Related Articles