Hjem Drug Afgiftning

November 14 by admin

Afgiftning er den proces, hvor kroppen renser sig af medikamenter og andre stoffer. Detoxing fra visse lægemidler såsom benzodiazepiner og alkohol kan være skadeligt, hvis forkert gjort. Aldrig forsøge at afslutte disse stoffer uden lægeligt tilsyn.

Udrensning og afgiftning

Kroppen renser sig selv via urin, sved, afføring, tårer og andre affaldsprodukter. To fremragende detox metoder er kraftig motion og tid i en sauna. Både stigning sved, en af ​​kroppens vigtigste ruter for afgiftning.

Den rolle af tyktarmen i afgiftning ikke bør overses. Fasten, udrensning lavementer, colonics og øget fiber indtag kan alle hjælpe med at fjerne bebyggede toksiner i tyktarmen. Diuretika --- stoffer, som øger urinproduktionen --- er også nyttige og blandt andet omfatter mælkebøtte rod, B-kompleks vitaminer og urter uva ursi.

Flydende zeolit ​​(clinoptilolit) er et produkt, hjælper med at fjerne tungmetaller fra kroppen, normalisere immunfunktion og dræbe virus. Det virker ved at fange positivt ladede ioner i sin honeycomb-lignende struktur, der forlader gavnlige mineraler og elektrolytter intakt. Urten marietidsel har lever rensende egenskaber, mens adaptogener som ginseng, Maca og Rosenrod siges at genopbygge binyrerne og normalisere energi niveauer.

Administration af Symptomer på Tilbagetrækning

Uanset din foretrukne stof, abstinenssymptomer upon holde op der må forventes. De kan påvirke både krop og sind og kan omfatte alt fra mild træthed kvalme, opkastning og pinefuld smerte.

For stimulerende detox, energigivende kosttilskud som Yerba mate og guarana er en glimrende måde at øge udholdenhed og bekæmpe træthed. Koreansk ginseng har stimulerende egenskaber, mens sibirisk ginseng siges at bidrage til genoprettelsen binyrerne. Perikon kan være nyttigt for den lave stemning, der ofte ledsager stimulerende tilbagetrækning. Ifølge NewHope.com, perikon er lige så effektiv som SSRI antidepressiva i behandling af mild til moderat depression. Andre populære humør styrke kosttilskud omfatter 5-HTP, SAM-e og DHEA, hver med sine egne fordele og ulemper.

Når du afslutter opiater, kigge efter produkter, der behandler gastrointestinale symptomer, smerter og søvnløshed --- tre kendetegnende for tilbagetrækning. Loperamid (Imodium) kan være medvirkende til at lette gastrointestinale symptomer. Dens molekylære struktur er magen til den i demerol, og det virker ved at bremse fordøjelsessystemet på samme måde som opiater at standse diarré og kvalme. De urter ingefær og pebermynte er to overraskende effektive retsmidler for kvalme, der kan brygges i te eller taget i supplement form.

For den fysiske smerte for tilbagetrækning, over-the-counter smertestillende som ibuprofen, aspirin og acetaminophen er et godt valg. Isposer, varmepuder og vibrerende krop massageapparater giver ekstern lettelse for fælles og muskelsmerter, som dåse aktuelle salver, der indeholder methylsalicylat eller capsaicin.

Valerian rod er en populær urte beroligende, der kan findes i mange kædebutikker og sundhed supplement butikker, mens sovemedicin indeholder doxylaminsuccinat (Sominex, Unisom) er også effektive til behandling af søvnløshed. En anden billig over-the-counter løsning er Benadryl (diphenhydramin), et antihistamin med sederende effekt.

Sikkerhedsforanstaltninger

Nogle kosttilskud og medicin kan have utilsigtede interaktioner eller bivirkninger. Søg læge, før du forsøger et hjem detox. Søg læge, hvis symptomerne på depression eller angst bliver alvorlig eller du har tanker om sig selv skade.

Related Articles