Hjem afhjælpe: Kaffe Enemas

June 5 by admin

Ved hjælp af en kop kaffe lavement at afgifte organer såsom tyktarmen, leveren, galdeblæren og nyrerne er en kontroversiel udrensning metode, der ikke er understøttet af videnskabelige beviser for succes. Alligevel har mange mennesker stadig bruge dette hjem afhjælpe i et forsøg på at rense kroppen af ​​toksiner.

Supplies

For at udføre en kop kaffe lavement skal du bruge følgende:

• Enhver række koffeinholdige økologisk kaffe, fintmalet
• Ren, frisk vand, der er klorfrit
• Rustfrit stål eller glas pot
• Filter
• Enema taske
• Gamle håndklæde
• Smøring gelé (valgfrit)

Forberedelse

Kombiner to spiseskefulde kaffe med en liter frisk vand i en gryde. Hvis vandet du bruger, er chlorerede, kog det i omkring tyve minutter før blanding med kaffen. Når vandet og kaffe kombineres i en gryde, koges i fem minutter, derefter simre i yderligere fem minutter. Ved hjælp af en si, fjerne kaffegrumset fra væsken. Lad væsken afkøle til stuetemperatur, og den er klar til brug.

Procedure

Hæld kaffen blandingen i lavement posen. Sørg for at gøre det muligt for luften i posen til at flygte, før fastspænding af posen lukket. Hæng posen omkring to fødder fra jorden. Hvis du vælger at bruge en smørende gel, nu er det tid til at smøre anus og / eller spidsen af ​​lavement posen. Lig på din side på toppen af ​​en gammel håndklæde. Hvis du foretrækker, kan du ligge på ryggen med knæene mod brystet. Med din krop helt afslappet, langsomt indsætte spidsen af ​​lavement posen ind i anus. En dysen er på plads, frigive klemmen på lavement posen, hvilket tillader kaffen at strømme ind i kroppen. Efter halvdelen af ​​kaffen fra posen er væk, lukke klemmen. Med lavement stadig på plads, roterer mellem liggende på begge sider, og din ryg i omkring fire minutter i hver position. Hold dine tarme, så længe du kan, fortrinsvis omkring 12 minutter, og derefter bruge toilettet. Du vil derefter gentage kaffe lavement processen igen, ved hjælp af væske tilbage i posen. Prøv at afstå fra at frigive tarme lidt længere anden gang rundt, men ikke overstiger 12 minutter.

Når proceduren er afsluttet, vaskes grundigt lavement taske med varmt vand og lad det tørre helt. Vær sikker på at sterilisere lavement rør før hver brug.

Related Articles