Hjem afhjælpe for Dental Pain

January 28 by admin

Hjem afhjælpe for Dental Pain


Tandsmerter er et af de mest irriterende og ubehagelige slags smerte der er. Dental smerter bliver endnu værre i løbet af weekenden, fordi du ved, at der er langt færre akutte tandlæger end der er andre typer af akutte læger. Af denne grund, hvis ingen andre, giver det god mening at kende nogle hjem retsmidler til behandling af tandsmerter.

Olie af nelliker

En af de ældste behandlinger for en tandpine er olie af nelliker. Alt, hvad der kræves, er at hælde et par dråber på din fingerspids og massere olien ind i området, hvor tanden er såre. Olie af nelliker kan producere en brændende fornemmelse på gummerne, men så være forsigtig med din ansøgning.

Tandpasta

Hvis du har tandpasta beregnet til følsomme tænder, kan du bruge den til at reducere dental smerte samt. En tandpasta som Sensodyne kan gnides direkte på det smertefulde område og arbejder for at dulme nerverne, der producerer ubehag.

Gurkemeje pulver og sennep Oil

Bland gurkemeje pulver og sennepsolie, indtil de danner en pasta. Påfør direkte til tanden og det omkringliggende område, hvor smerten er placeret. Dette er en meget gammel middel mod lindre smerten ved tandpine og har vist ganske effektiv.

Is

For midlertidig lindring af tandsmerter, hold en isterning inde i munden, indtil smerten forsvinder. Denne samme tilgang kan desværre forværre en meget følsom tand, så hvis denne procedure synes at være at gøre situationen værre, straks fjerne isen og prøve noget andet.

Løg

En løg har en enorm mængde af anti-bakterielle egenskaber, der tjener til at beskytte mod bakterier, der kan blusse en lille tandpine i en hovedpine-fremkaldende rod. Tag et lille stykke rå løg - regelmæssige løg synes at arbejde bedre end søde løg som Vidalias, desværre - og læg den på tanden eller en betændt del af tandkødet. Hold det der, indtil smerten begynder at stilne af. Det kan være nødvendigt at gentage denne proces flere gange om dagen.

Floss

Lejlighedsvis, tandpine er faktisk ikke noget mere alvorligt end et stykke fødevareprodukt, som har fået indgivet mellem tænderne. Debris, der er fanget mellem tanden kan lægge pres på tandkødet eller andre tænder, og producerer forskellige grader af ubehag. Bruge tandtråd eller endda en tandstikker at fjerne fødevaren, og trykket vil blive lettet.

Elevation

Nogle gange tandsmerter faktisk kan afhjælpes uden at tage nogen form for medicin eller madlavning op nogle hjem afhjælpe. Som med at få noget fast mellem tænderne, smerten er resultatet af pres. Hvis smerten synes at blive værre, når du ligger ned, skal du sørge for at løfte hovedet. Dette tjener til at formindske trykket og mindske smerter.

Related Articles