Hjælpe Kids Cope med en Pludselig Usikker Verden

October 9 by admin

Hjælpe Kids Cope med en Pludselig Usikker Verden
Den amerikanske regering advarer om mulig terror - "beskidte bomber" eller angreb med kemiske eller biologiske våben. Amerikanerne strømmer til butikkerne for at købe gaffatape og plader af plast til at lukke rum fra giftstoffer. Udsigten til krig i Irak vokser.

Og en anden ildevarslende trussel væve: Nordkoreanske ballistiske missiler kunne nå amerikansk jord, siger efterretningsfolk.

Lidt underligt en isnende fornemmelse af sårbarhed hjemsøger amerikanerne - ikke mindst de mindste amerikanere, børnene vokser op i en tid med angst.

"Børnelæger rundt om i landet fortæller os børnene har problemer med at sove og koncentrere på grund af bekymringer om terrorisme og krig," siger Margaret Heldring, formand for Amerikas Health Tilsammen en bredt baseret partnerskab mellem mental sundhed og primære pleje organisationer.

"Dette er ikke blot en to- eller tre-ugers problem landet har, det er en helt ny æra," siger Heldring, en Washington, DC, klinisk psykolog. "Og vores børn skal vokse op nu lære at håndtere angst."

Hvordan kan forældre bedst hjælpe deres børn midt sådan national angst? Svarene er naturligvis i høj grad afhænger af barnets alder, siger eksperter.

"Med førskole børn, du ønsker at bygge en mur omkring dem - som en mur - så alle oplysninger kommer fra forældre," siger Richard Gallagher, direktør for Parenting Institute på New York University Child Study Center.

Selvfølgelig, det er ikke altid muligt. Selv førskole klassekammerater kunne sprede ord fare. Så Gallagher og andre eksperter siger, er det vigtigt at tale med unge børn til at forsøge at finde ud af, om de kender til terrorisme alarmer og mulige internationale konflikter.

Børnehave alder børn, siger eksperter, kan forvirre fakta med fantasi og let blive overvældet af nyhedsindslag. Således småbørn har brug for forældre til at berolige dem.

Joy Faini Saab, en lektor i førskoleundervisning på West Virginia University, har forsket i effekten af ​​tv-krig på børn siden Golfkrigen for 10 år siden.

"De yngre børn ikke forstår nogle begreber i forhold til tid og rum, forklarer Saab." Hvis de ser vold på tv, kan det [synes] være ret næste dør. De forstår ikke, hvor langt væk det er, eller at det er en historisk klip fra den Persiske Golf-krigen. "

Ved skolealderen, vil børnene sandsynligvis hente nyheder fra TV, radio, internet eller jævnaldrende. Disse unge har brug for at vide, at de kan tale om deres frygt med forældre, der bør undgå at minimere eller afskedigelse af frygt, siger Gallagher.

"En familie kunne gøre en indsats for at være alt for beskyttende og finde information siver ind, og jeg tror, ​​der kan være farerne ved at, især for børn, der er skole-alder," siger han. "Børn kan spørge," Hvorfor er ikke mine forældre hjælper mig med dette? "

Den amerikanske Academy of Børne- og Ungdomspsykiatrisk anbefaler forældre stræber efter at skabe et åbent og støttende miljø, anerkender børns tanker, følelser og reaktioner og besvare dem ærligt.

"En af de værste ting, der kan ske er børnene skjule deres frygt, og når de skjuler deres frygt, frygten blive værre," siger Heldring. "Vi ønsker ikke at køre frygt under jorden, hvor de kan blive monstre i sindet."

Eksperter tilbyde andre tips om at tale med børn om eventuel krig og terrorisme:

  • Gør ikke urealistiske løfter - for eksempel, at ikke flere fly vil gå ned eller ingen andre vil komme til skade.
  • Begræns tv-dækning af terrortrusler og krig (og fjerne det helt, hvis det er muligt, for førskole børn).
  • Berolige børn ved at informere dem om skridt, du tager, såsom at købe ekstra mad eller medicin, bare i tilfælde. Men du behøver ikke gøre en big deal af det og forklare det er usandsynligt deres skoler eller huse, for eksempel, bliver mål terrorisme.
  • Oprethold rutiner og tidsplaner; dette beroliger børn. Opbevar dem involveret i aktiviteter som sport, kunst og kunsthåndværk, skoleklasser og religiøse skikke.
  • Undgå stereotype andre ved nationalitet eller religion.
  • Hold kontakten med dit barns skole for at finde ud af om lektioner i forbindelse med terrorisme eller krig og for at spørge om frygt eller spørgsmål et barn kan have rejst. For yngre børn, at kontakt daginstitutioner eller børnehaver finde ud af om dit barn er udsat for emner som terrorisme og krig.
  • Få familien sammen oftere gennem fælles aktiviteter og øge en-til-en aktiviteter som at spille spil.

Selv hvis du gør alt, hvad du kan for at hjælpe dit barn klare, bør du holde øje med overdreven angst, stress eller andre tegn, der kan signalere et behov for rådgivning.

Disse advarselstegn kan omfatte fysiske symptomer som hovedpine eller mavesmerter; optagethed af krig, konflikter eller terrorisme; væsentlige ændringer i adfærd; depression eller irritabilitet stemninger; problemer med at sove eller mareridt; ændringer i appetit; social tilbagetrækning; tilbagevendende frygt eller angst om forlader forældre til at gå i skole.

Related Articles