Hjælpe Kids Cope med Bekymringer of War

September 30 by admin

Hjælpe Kids Cope med Bekymringer of War
Nogle børn springe på jamren af ​​en sirene eller brøl af en flyvemaskine overhead, gad vide om det kunne være et fjendtligt angreb.

Nogle kan ikke sove om natten på grund af frygt for krig og terrorisme.

Andre kæmper for at puslespillet ud, hvorfor deres land har invaderet et andet land, når så mange mennesker protesterede mod krigen.

Psykologer og andre eksperter siger, at disse reaktioner er typisk for mange børn af en generation pludselig kastet ud i en kollektiv tilstand af angst som krigen med Irak intensiveres.

Nogle yngre børn er velsignet med salig uvidenhed og den magiske magt illusion. Siger New York børnepsykolog Patricia Saunders: "Jeg har en dreng, der er 7 ordsprog," jeg er ikke bekymret, fordi Spider Man er nok kommet hjælpe os. ""

Måske forældrene kunne bruge nogle superhelte kræfter på et tidspunkt som dette. Ikke at skalere bygninger, men for at hjælpe deres børn navigere uvant følelsesmæssige terræn: at vide, hvad de skal sige (og ikke at sige), for at lette angst, for at hjælpe børn klare det utænkelige.

"Børne angst har været gennem taget," siger Saunders, direktør for Manhattan Mental Health Center. "Kids er forvirrede. De er spekulerer på, om nogen i deres familie kommer til at komme til skade, eller hvis der kommer til at være en anden 9/11."

Hvordan forældre bedst kan reagere afhænger naturligvis om børnenes alder samt deres temperament, interesse og viden om krig og mulig terrorisme, siger eksperter.

Nogle, som Richard Gallagher, direktør for Parenting Institute på New York University Child Study Center, siger førskole alder børn bør være afskærmet fra nyheden om krigen og mulige terrorisme.

Men det er ikke altid muligt, med allestedsnærværende mediedækning gør selv nogle meget små børn godt klar over krigen i Irak og eventuelle terrortrusler derhjemme.

"Det er vigtigt at lade barnet give dig hints og følge et barns bly i det, de er klar til at tale om," siger Judith Myers-vægge, en lektor og specialist udvikling af menneskelige på Purdue Universitys Institut for Børns Udvikling og familie Studies.

Med små børn, kan simple tryghed er afgørende, siger Myers-vægge. "Jeg tror at fortælle børn," Uanset hvad, jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at holde dig sikker og uanset hvad der sker, jeg elsker dig "er alt, de har brug for at vide," siger hun.

Yngre børn, siger psykologer, kan nemt forvirre fantasi, virkelighed og historiske begivenheder.

"The terror niveau er" høj "og så de ser bombningen på tv, og de bliver blandet op," siger Los Angeles psykolog Robert R. Butterworth. Da den 11. september 2001, terrorangreb, siger han, "alle de billeder af alle disse forfærdelige ting sker slags få alle blandet sammen i deres psyke."

Forældre bør foretage "barnets krig briefinger" - med klare, forståelige forklaringer af nyheder, foreslår Butterworth, et nationalt anerkendt ekspert i at hjælpe børn klare krig og terrorisme.

Så skulle de give børnene en chance for at dele deres følelser, tilføjer han. Han har brugt kort, legetøj tanke, soldater og fly til at forklare krigen til børn.

"Det afgørende for forældre ikke blokerer ud krigen nyheder til børn, men forklarer krig fakta sandfærdigt til børnene efter deres alder og følelsesmæssige udvikling," siger Butterworth.

Hvor ung er for ung?

"Mange forældre vil sige," Mit barn er kun 5 år, og jeg ønsker ikke at ødelægge deres syn på livet, "siger han. "Men andre børnehaveklasse eller børnehave børn taler om det, så hvis børnene ikke hører oplysninger fra forældre, der er virkeligheden, kan de være at få et forvrænget virkelighed fra en anden person."

Bestemt, overeksponering for voldelige billeder er en risiko for børn i alle aldre, så forældre bør sætte grænser for mængden af ​​nyheder dækning børn se, børnepsykologer sige.

Men forsøger at undgå al dækning eller snak om krig kan også sende det forkerte budskab.

Ved at gøre dette, Myers-Walls siger, "Forældre har givet det indtryk, at det er et tabuemne. Og meget snart, du har fået ingen af ​​holdene at tale med den anden, og ikke med til at støtte hinanden gennem en hård situation."

Myers-vægge tyder forældre søger "lærevillige øjeblikke" at tale med deres børn om værdier, grundlæggende principper, moral, tro og håb for en bedre, mere sikker verden.

Undgå stereotyper af religion eller nationalitet, siger hun, og taler om dårlige handlinger, ikke dårlige mennesker.

"Hjælp børnene med at forstå, at folk kan vælge deres adfærd," siger hun. "Selv hvis de har gjort noget slemt i fortiden, kan de vælge at gøre noget godt i fremtiden."

Andre ekspert tips om at hjælpe børn klare krig og terrortruslen:

  • Hold dig til rutiner og tidsplaner. Hold børn er involveret i aktiviteter som sport, kunst og kunsthåndværk, skoleklasser og religiøse skikke.
  • Vær ærlig og tale i form børn kan forstå. Forklar det er meget usandsynligt, deres skole eller hus, for eksempel, bliver mål terrorisme. Men du behøver ikke gøre urealistiske løfter - for eksempel, at ikke flere fly vil gå ned eller ingen andre vil komme til skade.
  • Fortæl børn af skridt, der tages for at beskytte dem af familiemedlemmer, skoler, politi, brandmænd og militæret.
  • Undgå forherliger krig eller minimere sine rædsler.
  • Hjælp børnene med at forstå USA er ikke vred på det irakiske folk, men dens ledere. Undgå stereotyper; forklare, at mest muslimske - og andre - folk er fredselskende og venlige.
  • Anerkend og validere dit barns reaktioner, frygt og tanker. Gør det klart, du ved, at deres spørgsmål og bekymringer stof og er hensigtsmæssige.
  • Hold kontakten med dit barns skole for at finde ud af om lektioner i forbindelse med terrorisme eller krig, og at spørge om frygt eller spørgsmål et barn kan have rejst. For yngre børn, at kontakt daginstitutioner eller børnehaver finde ud af om dit barn er udsat for emner som terrorisme og krig.
  • Find sammen oftere som en familie gennem fælles aktiviteter og øge en-til-én aktiviteter som at spille spil.
  • Få hjælp til et barn, hvis du opdager tegn på overdreven angst eller stress, der kan være tegn på et behov for rådgivning. Advarselsskilte kan omfatte fysiske symptomer som hovedpine eller mavesmerter; optagethed af krig, konflikter eller terrorisme; væsentlige ændringer i adfærd; depression eller irritabilitet stemninger; problemer med at sove eller mareridt; ændringer i appetit; social tilbagetrækning; og tilbagevendende frygt eller angst om at forlade forældre til at gå i skole.

Related Articles