Hjælpe Kids Cope med 9/11 - All Over Again

January 13 by admin

Hjælpe Kids Cope med 9/11 - All Over Again
Børn traumatiserede af begivenhederne den 11. september, vil sandsynligvis stå over for voksende frygt og angst som den første årsdag af terrorangrebene tilgange, børnepsykologer sige.

At tage sig af disse børn kræver forældre, lærere, venner og kære til at udføre en vanskelig balancegang. De bliver nødt til at erkende kaos samtidig opretholde orden, og være stærk, samtidig står over deres egne svagheder. De vil også nødt til at forstå, at de hårde tider, som har testet dem har gjort dem bedre i stand til at modstå traumer end de børn, der blev rejst i fred og sikkerhed i 1990'erne.

Dr. William Beardslee, psykiater-in-chief for Børnehospital Boston, siger "årsdagen effekten" vil tage fat som medierne afspille billederne fra 9/11 - World Trade Center tårne ​​smuldrende, Pentagon brændende.

"Det er vigtigt at huske [at] efter den 11. september var der enorm chok i landet som helhed," siger Beardslee. "Mange børn så de billeder, som var absolut slående. Jeg er sikker på mange børn vil være ængstelig, vil få deres frygt genopstandne".

Utallige børn led af posttraumatisk stress efter angrebene, siger Dr. Ricky Greenwald, direktør for barnet traume program på The Sidran Institute, en national non-profit gruppe i Maryland, der har specialiseret sig i "traumatisk stress uddannelse og fortalervirksomhed." Greenwald har trænet lærere og mental sundhed fagfolk i New York City for at hjælpe børn der lider af stress.

En undersøgelse offentliggjort i New England Journal of Medicine fandt virkningen af angrebene på New York var så ødelæggende for børn, der bor i Manhattan, at næsten 25 procent af dem har modtaget en form for rådgivning næsten øjeblikkeligt.

Greenwald siger børn mest sandsynlige til at lide post-traumatisk stress - og mest tilbøjelige til at føle frygt på årsdagen - er børn, der har lidt gennem foruroligende begivenheder såsom død af en forælder, før angrebene.

"Inden traume eller større tab giver os et sår, et ømt sted, hvor vi kunne overreagere," siger han. "Hvis noget rammer os på at ømme punkt, før det er helet, er det virkelig kommer til at gøre ondt."

Børn traumatiseret af 11. september har haft symptomer, der spænder fra påtrængende erindringer og mareridt til tilbagetrækning eller jumpiness, siger han. Nogle børn er blevet modløse og deprimerede, mens andre er blevet vred eller angst.

Beardslee siger disse børn har fundet det sværere at sætte katastrofen bag sig, måske fordi de er blevet rejst i en tid med velstand og ikke ved tingene i sidste ende vil være fint.

"Vi voksne har begge hukommelser af gange, der har været hård og kender vores historie som et land, hvor vi har gjort det gennem vanskelige tider," siger han. "Jeg tror ikke, at børn har disse erindringer, fordi 90'erne var ikke en tid som denne. De var en tid, hvor der var et skin af velstand. Børnene har ikke været igennem en tid, hvor landets fyrighed er blevet testet . "

Voksne lave to fejl i forbindelse med børn, der er bekymrede over en tragedie, Greenwald siger, og han opfordrer disse fejl ikke ske i løbet af 9/11 jubilæum.

Den første er at fokusere al deres opmærksomhed på angreb - forklare det, memorializing det, gør det muligt at distrahere fra den daglige rutine.

"Budskabet børn får, er, at det er så overvældende, at det påvirker alle," siger Greenwald. "Selv de voksne ikke kan håndtere det."

Den anden er at ignorere hændelsen helt, finde de ikke ønsker at forstyrre deres børn.

"Budskabet børn få der er," Wow, det er så slemt, og skræmmende, at mine forældre ikke kan håndtere det. " Begge ekstremer giver børnene den dårlige budskab, som ingen kan hjælpe dem, "siger han.

Voksne skal finde en balance, siger Greenwald.

"Hvad er virkelig ideal er for voksne at erkende, at dette er årsdagen, men du stadig nødt til at gøre dit hjemmearbejde, du stadig nødt til at børste tænder," Greenwald siger. "Når børnene ser, at, at voksne kan erkende det, men stadig gå gennem dagen, så børnene føler sig som de voksne kan håndtere det og måske er det overskueligt.

"Når du gør det," tilføjer han, "det er mere magtfulde end at sige," Vil du tale om det. " Det er at demonstrere, at du kan klare det. "

Greenwald siger forældrene også nødt til at forstå de lider så godt, og at tage vare på sig selv, så de kan være der for deres børn.

"Du skulle vurdere, hvilke følelser jubilæet kommer til at udløse, og har folk, du kan gå til for støtte," siger han. "Bare at være en helt for evigt fungerer ikke efter et stykke tid. Vi er nødt til at tage vare på os selv, eller vi vil ikke være i stand til at komme igennem til vores børn."

The National Institute of Mental Health tilbyder følgende tips til forældre og voksne til at hjælpe børn klare eftervirkningerne af en traumatisk begivenhed:

 • Forklare episode af vold eller katastrofer, såvel som du er i stand til.
 • Tilskynde dem til at udtrykke deres følelser, og lyt uden at fælde dom. Hjælp yngre børn lærer at bruge ord, der udtrykker deres følelser. Du skal dog ikke tvinge diskussion af den traumatiske hændelse.
 • Lad dem vide, er det normalt at føle sig forstyrret efter sker noget slemt.
 • Lad dem tid til at opleve og tale om deres følelser. Men sørg for at der er en gradvis tilbagevenden til rutine derhjemme.
 • Hvis de er bange, berolige dem, at du elsker dem og vil tage sig af dem. Bo sammen som en familie så meget som muligt.
 • Hvis opførsel ved sengetid er et problem, give dem ekstra tid og tryghed inden jeg skal sove. Lad dem sove med lys på eller på dit værelse i en begrænset periode, hvis det er nødvendigt.
 • Forsikre dem om, at den traumatiske hændelse ikke var deres skyld.
 • Må ikke kritisere regressiv adfærd, eller kalder det "babyish."
 • Lad dem græde eller være ked af. Forvent ikke dem til at være modig eller hård.
 • Tilskynde dem til at føle sig i kontrol. Lad dem lave nogle beslutninger om måltider, hvad de skal bære, osv
 • Pas på dig selv, så du kan tage sig af børnene.

Hvad skal man gøre

For mere om at hjælpe børn med at håndtere stress, kan du besøge North Carolina State University, Purdue University, eller Børnenes Aid Society.

KILDER: William Beardslee, MD, psykiater-in-chief, Børnehospital Boston; Ricky Greenwald, MD, direktør, barn traumer program, The Sidran Institute, Towson, Md.

Related Articles