Hjælp til Kolik

February 17 by admin

Kolik er alle forældres værste mareridt. Det kan efterlade dig frustreret og træt, gad ikke blot at hjælpe dit barn, men hvordan man kan hjælpe dig selv så godt. Desværre er der ingen specifik årsag til kolik, kun teorier. Dette betyder, at der er ingen specifik kur, kun råd og ideer til, hvordan man håndterer det. Den gode nyhed er, at de fleste babyer vokse kolik, når de er 3 eller 4 måneder gammel. Hvis du kan hænge derinde så længe, ​​vil du nyde resten af ​​deres vorden med smil og latter.

Kend symptomerne

Før du forsøger enhver kolik behandlinger eller søger råd til hvordan man behandler en colicky baby, skal du først vide, hvad de mest almindelige symptomer er. De omfatter viser tegn på ubehag fra gas såsom abdominal oppustethed, en hård, udspilet mave og trække knæene i deres bryst. Grædende ukontrollabelt i lange perioder, så stopper så hurtigt, som de begyndte. Symptomerne har også en tendens til at begynde samme tidspunkt af dagen eller natten, sædvanligvis efter at have spist.

Hold en dagbog

Begynd at skrive ned hver gang din baby begynder at græde, og hvad der virker for at trøste hende. Du vil måske bemærke et mønster, formgivning og vil også have en guide til at hjælpe dig med at afgøre, hvad der virker for hende og hvad der ikke gør.

Fodring

Hvis du amme din baby, huske på, at alt, hvad du spiser, dit barn spiser. En måde at hjælpe dit barn er at skære alle fødevarer med højt gas, som broccoli, blomkål, kål, løg og krydret mad. Du kan også ønsker at skære ned på dit indtag mejeri, men bør tjekke med din læge først. Hvis du er sutteflaske, gør dit bedste for at reducere mængden af ​​luft din baby synke under sin fodring. Dette kan gøres ved hjælp af en buet flaske eller flasker med sammenfoldelige poser. Du kan også vælge at bøvse hende oftere og undgå at fodre hende mere end normalt; løbet fodring kan føre til kolik.

berolige ham

Dette kan gøres på mange forskellige måder. Først kan du ønsker at begynde med en mave massage; hvis han har nogen overskydende luft, kan det hjælpe ham slippe den. Et varmt bad eller dækker hans mave med et varmt håndklæde kan også give lindring. Du kan også prøve at indpakning hende stramt i et tæppe og vuggede hende i en gyngestol.

Skiftes

Hvis dit barn har grædt en uendelighed for mere end en time, bliver du nødt til at skiftes med din partner til at gemme din tålmodighed og din sanity. Babyer har evnen til at samle op på frustration og vrede, som kun kan gøre situationen værre. Ved at tage sving med din kammerat i at yde pleje, du både få noget tid til at gå væk og omgruppere før kommer tilbage og prøver igen.

Related Articles