Heart Association Diet bog giver opskrift på succes

May 4 by admin

Heart Association Diet bog giver opskrift på succes


Efter at være blevet fodret med en konstant diæt af faddish og stive vægttab planer, kan amerikanerne nu har en opskrift på permanent succes, høflighed af American Heart Association.

"No-Fad Kost: En personlig plan for Sund vægttab" er foreningens første kost bog, der tilbyder op gammeldags sund fornuft, der er beskrevet i bogen som "tænke intelligent, spise godt og bevæge sig mere."

Bogen anbefaler en trestrenget tilgang til varigt vægttab:

  • Spis en kost rig på frugt, grøntsager, fuldkorn og magert protein og moderat i sunde fedtstoffer;
  • Bliv mere fysisk aktive;
  • Minimer fristelser.

Bogens udgivelse i denne måned kommer som fedmeepidemien truer sundheden for et stigende antal amerikanere. Næsten to tredjedele af voksne er overvægtige eller fede, sætte dem i risiko for en række sygdomme, herunder diabetes, visse kræftformer, og, selvfølgelig, hjertesygdomme, i henhold til de føderale Centers for Disease Control og Forebyggelse.

"Pendulet svinger tilbage mod en mere fornuftig tilgang til vægttab," siger Dr. Robert Eckel, den valgte formand for American Heart Association og assisterende professor i medicin ved universitetet i Colorado School of Medicine. "Der er ikke noget fancy her [i bogen]. Det er godt, videnskabelighed anvendes på en dagligdags tilgang."

Bogen er baseret på medicinsk forskning i kost, motion og adfærd med fællesnævneren er, at ingen enkelt vægttab plan fungerer for alle. Faktisk er der en menu med tre muligheder for at skære ned på kalorierne og tre for at øge den fysiske aktivitet.

For eksempel anbefaler "switch og swap tilgang" gøre lavere kalorieindhold udskiftninger. Hvis du normalt starte dagen med en kanel roll, så prøv en kanel-raisin engelsk muffin med 2 teskefulde af lys badekar margarine i stedet.

For dem, hvis kosten undergang er mængden af ​​fødevarer, de indtager, bogen skitserer "75% opløsning", hvor folk spiser kun tre fjerdedele af det beløb, de normalt spiser. Leaving 25 procent på pladen vil hjælpe Dieters trimme kalorier fra deres daglige fødeindtagelse.

Og for dem, der er mest behageligt efter måltid planer, bogen har næsten 200 opskrifter til at prøve med 1.200, 1,600- og 2.000 kalorieindhold hjerte-sunde menuer.

Der er også forskellige forslag til montering mere fysisk aktivitet i dag. Er du en person, der tilbringer størstedelen af ​​dagen på et skrivebord? Sats på trappen end elevatoren og parkere bilen så langt som muligt fra dit kontor. Eller er du fyldt med energi, når du arbejder med andre mennesker? Derefter kan Planlægning af træningshold eller holdsport være bedst for dig.

Bogen har også quizzer til at hjælpe Dieters beslutte, hvilke vægttab og aktivitet tilgang er bedst for dem, og prøve formularer og spørgeskemaer for at hjælpe dem måle deres forpligtelse til vægttab, sætte realistiske mål og kontrollere, hvad de spiser.

Til dette formål anbefaler bogen holde mad og aktivitet dagbøger. Ifølge National Weight Control Registry, fandt en undersøgelse, at sådanne dagbøger viste sig værdifulde for mennesker, der mistede mindst 30 pounds og holdt vægten ned i et år eller mere. Dette er vigtigt, fordi de fleste mennesker, der mister vægt vil vinde den tilbage over tid, fordi de ikke kan holde sig til en stiv plan.

Derfor AHA tilgang er mere som en gradvis livsstil ændring end en traditionel kost, siger Eckel.

"Der er mere til en kost end at tabe sig. Det handler om livsstilsændringer, der lægger vægt fysisk aktivitet og adfærdsmæssige ændringer, der er nødvendige for at opnå dine mål," sagde han.

For at være sikker på, den tilgang er ikke ny. Diætister har længe slået til lyd for en kost rig på frugt, grøntsager, fuldkorn og magert protein og lavt indhold af fedt og raffineret sukker. Hvorfor så gøre de fleste amerikanere fortsat overvægtige?

"En persons reaktion på fødevarer er mere kompliceret end blot at følge en plan, selv for kun 25 procent af tiden, da denne kost plan foreslår," siger Sharron Dalton, lektor i afdelingen for Ernæring, Levnedsmiddelcentret, og folkesundhed i New York University.

"Når vores krop er bøvet og mister sin evne til at fornemme fylde og vores sind sidder fast med begrebet god / dårlig mad, selv de mest tilpassede plan kan være mere arbejde end fornøjelse."

Related Articles