Health Insurance for lavindkomstfamilier i Florida

May 16 by admin

Health Insurance for lavindkomstfamilier i Florida


Ifølge National konference for statslige lovgivningsmagt, den gennemsnitlige årlige sygesikring præmie for en enkelt person indskrevet i en arbejdsgivers gruppe sygesikring plan var $ 4488 i 2009 - en stigning fra $ 3936 i 2008. Personer, der har ægtefæller og pårørende indskrevet i deres sygeforsikring planer betale endnu mere, og de stigende omkostninger har mange lavindkomstfamilier i jagten på overkommelig sygesikring. Floridas Medicaid indskrivning rangerer som den fjerdestørste i USA, i henhold til Florida agentur for Healthcare Administration, og giver tiltrængt hjælp til husholdninger med lav indkomst.

Florida Medicaid

Den føderale regering indledte Medicaid-programmet i 1960'erne at hjælpe familier med lav indkomst og enkeltpersoner har råd til sundhed dækning. Selvom regeringen ikke mandat at staterne deltager i programmet, alle amerikanske stater tilbyde en vis grad af Medicaid og overholde føderale dækning retningslinjer. Floridas Agentur for Health Care Administration regulerer og administrerer føderalt og erklæringer subsidieret Medicaid program i staten, og bestemmer også retningslinjer for støtteberettigelse, som ansøgere kan kvalificere sig til programmet.

Dækning

Alle stater, der deltager i Medicaid-programmet skal give fordele for en liste over føderalt nødvendige sundhedsydelser, herunder men ikke begrænset til familieplanlægning, hospitalsbehandling, diagnosticering, læge og medicinsk transport tjenester. Men Florida går over de foreskrevne krav dækning til også tilbyde sine enrollees fordele for valgfrie ydelser, såsom dental, kiropraktik, syn og hørelse pleje, samt dækning for hospice, receptpligtig medicin og Podologi tjenester.

kvalifikationer

Børn under 18 år sammen med deres forældre eller pedeller samt gravide kvinder fra husholdninger med lav indkomst, kan kvalificere sig til staten Medicaid hvis deres husstand opfylder statslige retningslinjer for indkomst støtteberettigelse og husstandens formue ikke overstiger $ 2.000. Børn under 1 nyder de mest liberale retningslinjer indkomst - opfylder betingelserne for dækning med husstandsindkomster så højt som 200 procent af den føderale fattigdomsgrænse, eller FPL. I en alder af 1, kan den maksimale indkomst ikke overstige 133 procent af FPL indtil 6 år, når staten kun accepterer børn fra husstande med 100 procent eller mindre af FPL. Gravide kvinder, på den anden side, modtager barselsdagpenge og omfattende sundhed dækning i hele graviditeten og umiddelbart efter fødslen af ​​et barn med en husstandsindkomst på 185 procent eller mindre af FPL.

Overvejelser

Børn, der ikke opfylder betingelserne for Medicaid, fordi deres husstandens indkomst er for høj, kan stadig være i stand til at kvalificere sig til en overkommelig pris statsstøttet sygesikring gennem Børnenes Health Insurance Program, eller chip. Kendt som KidCare i staten, CHIP er en del af Medicaid program, der kræver forældre til at betale en månedlig præmie, der normalt ikke overstiger $ 15 til $ 20 per måned for de fleste familier. Derudover kan familierne nødt til at betale små co-betalinger for visse medicinske krav. Børn indskrevet i KidCare modtager mange sundhedsmæssige fordele, herunder dækning for recepter, godt barn besøg, diagnostiske pleje, vaccinationer, dental eksamener og behandlinger, vision og akut lægehjælp.

Related Articles