Havearbejde farer: hvordan man forebygger dem

September 1 by adminHavearbejde er afslappende og glædeligt, men der er stadig ting at holde øje med. Her er en gennemgang af fælles havearbejde farer, sammen med nogle tips til at hjælpe dig med at undgå dem:

 • Stræk før du begynder at arbejde. Rygge, skuldre, arme og hænder får hovedparten af ​​misbrug fra dyrket jorden hele dagen. En god rutine i strækøvelser før du begynder, vil hjælpe til at få dine muskler klar og forhindre alvorlig skade.
 • Brug korrekt løft, hug, og nå teknikker. Ved løft fra jorden, starte fra en hugsiddende stilling og bøje fra knæene. Hvis du løft fra en lastbil seng, klammeparentes selv mod kofanger og forsøge at komme så tæt på det objekt, du er ved at flytte som muligt. Mange gartnere også lider ømme knæ fra konstant knælende og løft, så et par gode knæpuder eller en bærbar skumpude du kan flytte fra sted til sted er et must.
 • Roter dine opgaver at give forskellige muskelgrupper en pause, skifte positioner mindst hvert 15. minut. Kend dine fysiske begrænsninger, og når du skal bede om hjælp eller bruge en vogn eller vogn.
 • For tungere opgaver, som kræver rendegravere, snegle og andre grave og udgravning udstyr, få den rette uddannelse og følge sikre operationelle procedurer. US Consumer Product Safety Commission statistikker viser, at nogle 230.000 mennesker får skadestuen behandling hvert år kommer til skade græsplæne og haveredskaber.
 • Bær sikkerhedsbriller og ansigt skjolde, når du trimme græsplænen og hække for at beskytte dine øjne mod vildfarne småsten og stængler.
 • Nogle høreproblemer skyldes den konstante drone af løvblæsere og plæneklippere, så bære ørepropper for at mindske risikoen for høretab.
 • Solcreme, solbriller, lange ærmer, og en hat er dine primære våben mod solen. Drik masser af vand, så meget som en kop hver 15 til 30 minutter på en kvælende dag. Hvis du føler dig varm, beskytte dig mod hedeslag ved at tage masser af pauser og går at køle af, hvis det er nødvendigt.
 • Minimere brugen af ​​pesticider ved at bruge integreret skadedyrsbekæmpelse og naturlige alternativer. Hvis pesticider er nødvendige, altid læse hele etiketten, før du bruger dem og følge de skriftlige forholdsregler til punkt og prikke. Bær åndedrætsværn og hudbeskyttelse under sprøjtning, og sørg for ingen - især børn - kommer ind i sprøjtede areal, før det er sikkert at gøre det. For at undgå hjem forurening og eksponering efter anvendelsen af ​​pesticider, altid ændre dit tøj inden de kommer ind i dit hjem. (Vask dine arbejdstøj separat, inden en ny bruger dem.) Endelig vaske hænder før og efter at have forladt haven eller drivhuset.
 • Kløende øjne og lejlighedsvis hududslæt er almindelige, men hvis allergi får mere alvorlige, se en læge. Allergier ændre sig over et helt liv, og de kan reagere på sæsonmæssige vækstmønstre. Så bare fordi du ikke var allergisk over for noget i sidste måned betyder ikke, du vil ikke være i denne måned.
 • Ud over at bære tunge handsker for at beskytte dig mod sår og skrammer, holde din førstehjælp kit velforsynede og sørg for at få din stivkrampe booster skud hvert 10. år.
 • Det gamle ordsprog "ikke gider dem, og de vil ikke genere dig" normalt arbejder for bier. Men hvis en bi eller hveps betyder stikke dig, må du ikke forsøge at grave ud stinger med fingrene - brug pincet eller en nål. Hvis du ikke kan se det, skal du bruge tape til at trække sig ud af stinger. (Medbring en bistik kit med en sprøjte og adrenalin, hvis du er allergisk og kan udvikle anafylaktisk chok hvis stukket). Hvis du ved, du er allergisk eller udvikler symptomer på en farlig allergisk reaktion, såsom et alvorligt udslæt, rødmen i ansigtet, og åndenød, ringe 911.
 • Intet kunne virke langt mere uskyldig end pottemuld, men nationale institut for Occupational Safety and Health (NIOSH) undersøger forlydender om, at nogle vermiculit, det hvide materiale i pottemuld, kan forurenet med farlige niveauer af asbest. I mellemtiden, agenturet opfordrer folk til at behandle vermiculit med forsigtighed.
 • Husk, det er et beskidt job. Mikroorganismer, herunder bakterier og svampe lever i jorden, så før spisning eller indpakning det op for dagen, vaske dine hænder ofte med varmt sæbevand.
 • Endelig skal du sørge dine kunders børn er indendørs og overvåget, hvis du bruger magt udstyr udenfor, og se omhyggeligt, når man går rundt om hjørner eller sikkerhedskopiering. Hold noget farligt, ligesom skarpe redskaber eller pesticider, låst uden for rækkevidde.

Kilde: Statens Institut for Occupational Safety and Health, Occupational Safety and Health Administration, og Consumer Product Safety Commission.

Related Articles