Gurkemeje Root Extract anvendelser

November 5 by admin

Gurkemeje er en urt hjemmehørende i Asien, der almindeligvis anvendes i indisk madlavning. Som en urtemedicin, har roden af ​​gurkemeje plante været brugt i over 4000 år som en del gammel kinesisk og ayurvedisk medicin. Det amerikanske National Library of Medicine advarer om, at på trods af nogle indledende undersøgelser, er der ikke tilstrækkelig videnskabelig dokumentation til endeligt bevise effektiviteten af ​​gurkemeje for nogen af ​​sine indberettede anvendelser, og der kræves mere forskning.

gasterointestinalt

I traditionel asiatisk medicin gurkemeje, praktiserende læger anbefaler gurkemeje for fordøjelsesbesvær og ubehag i maven efter et tungt eller fedtholdigt måltid, forklarer US National Library of Medicine. Nogle også kredit gurkemeje med at have evnen til behandling af mavesår forårsaget af en bakterie kendt som Heliobacter pylori. A 2001 undersøgelse på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Siriraj Hospital Mahidol University i Bangkok, Thailand og offentliggjort i den sydøstasiatiske Tidende Tropical Medicine og folkesundhed fandt, at patienter, der forbruges to gurkemeje kapsler fem gange om dagen i en måned oplevede lindring fra symptomerne på mavesår.

Kræft

En kemisk i gurkemeje kaldet curcumin er en type antioxidant, et næringsstof menes at ødelægge skadelige giftstoffer i den menneskelige krop, forklarer University of Maryland Medical Center. På grund af tilstedeværelsen af ​​curcumin i gurkemeje, herbalists undertiden anbefale rod ekstrakt til behandling af prostata, bryst, hud, og tyktarmskræft. En 2010 undersøgelse på Rutgers University i Piscataway, New Jersey og offentliggjort i Cancer Letters fandt, at curcumin hæmmede udviklingen af ​​hjerne og spinal kræft tumorer i rotter laboratorie.

Kardiovaskulær

Herbalists kredit gurkemeje rod med evnen til at forhindre ophobning af kolesterol i blodkarrene, hvilket ville reducere risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde, rapporter University of Maryland Medical Center. En undersøgelse fra 2009 ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Khon Kaen University i Khon Kaen, Thailand og offentliggjort i European Journal of Pharmacology fandt, at curcumin hjalp regulere hjertefrekvens og forbedret blodgennemstrømning til hjertet i laboratoriemus lider stress på hjertet, hvilket tyder at gurkemeje kan have fordele for patienter, der lider af hjertesygdomme eller hjertesvigt.

Sukkersyge

Nogle naturlige læger anbefaler gurkemeje at hjælpe med at kontrollere blodsukkeret hos patienter med diabetes, rapporterer University of Maryland Medical Center. Gurkemeje kan også have potentiale til at forhindre komplikationer fra diabetes, såsom beskadigelse af nethinden, der forårsager blindhed i nogle diabetikere. En undersøgelse fra 2007 på National Institute of Nutrition division af den indiske Råd for Medicinsk Forskning i Hyderabad, Indien og offentliggjort i Biokemisk og Biofysiske Research Communications undersøgte denne teori og fandt, at diabetiske rotter givet curcumin stammer fra gurkemeje i otte uger oplevet mindre retinal skade end dem, der ikke givet urt.

Related Articles