Graviditet Hormon kan forhindre brystkræft

August 16 by admin

En graviditet hormon, der forårsager genetiske forandringer i brystvæv kan også hjælpe med at sænke en kvindes risiko for brystkræft, dyreforsøg antyder.

Forskning har vist, at en fuld sigt graviditet ved alder 20 skærer kvindes risiko for brystkræft i halve, eventuelt ved at lade brystceller at nå fuld modenhed, så de bedre kan modstå kræftfremkaldende ændringer.

I deres tidligere arbejde, forskere på Fox Chase Cancer Center i Philadelphia viste, at et hormon i moderkagen - humant choriongonadotropin eller hCG - fremmer fuld modning af bryst celler.

"Dette får os til at postulere, at dette hormon kan være nyttigt til brystkræft forebyggelse af kræft hos kvinder," forskning patolog Dr. Irma H. ​​Russo sagde i en forberedt erklæring.

I denne seneste undersøgelse, hendes team gav hunrotter uden en historie af graviditet daglige injektioner af hCG, og sammenlignet deres kræftforekomst med den for aldrig-drægtige hunrotter, der ikke modtog hCG.

"Vores resultater viser, at hCG inducerer permanente genetiske forandringer i mælkekirtlerne, som er relateret til dets brystkræft forebyggelse effekt," Richard Wang, en postdoc associeret i Russo laboratorium, sagde i en forberedt erklæring.

En anden undersøgelse sammenlignede fire grupper af rotter: en gravid gruppe; en jomfru gruppen behandlet med hCG; en jomfru gruppen behandlet med den æggestokkene steroid hormoner østrogen og progesteron; og en ubehandlet gruppe. Den fandt, at både hCG og fuldbårne graviditet fremkalde permanente genetiske ændringer i brystvæv ikke set med steroid hormon terapi.

Begge undersøgelser blev præsenteret April 17 på American Association for Cancer Research årsmøde i Anaheim, Californien.

Related Articles