Gravide Symptomer på 16 uger

August 12 by admin

Gravide Symptomer på 16 uger


Når moderen er 16 uger henne, den gennemsnitlige baby er lidt over fem inches lange, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Et par uger inde i andet trimester, er graviditeten begynder at gennemgå nye ændringer, og der er nye graviditet symptomer optræder.

Føtal Movement

Bevægelse kan typisk mærkes så tidligt som 16 uger gravid, men mange første gang mødre vil ikke anerkende bevægelsen for et par uger mere. Oftest de første bevægelser er forvekslet med gas og beskrevet som en boblende fornemmelse i maven.

Blødende Gums

Ifølge den amerikanske Graviditet Association, blod volumen øges i graviditeten med 50 procent. Dette kan medføre tandkød at bløde let under børstning.

nasal

Den øgede blodvolumen kan også føre til nasal. Sove i en forhøjet position kan bidrage til at afhjælpe dette symptom natten.

Round ligament smerter

Livmoderen er støttet af ledbånd. Som livmoderen vokser, disse ledbånd strække og kontrakt, der forårsager skarpe smerter, der kan vare for en fuld minutter eller kedelige smerter, der kan vare i timevis.

hyppig vandladning

Dette symptom er fælles i hele graviditeten og øger som livmoderen fortsætter med at vokse sig større, placere pres på blæren.

Related Articles