Grapefrugt Seed Extract for børn

December 8 by admin

Grapefrugt Seed Extract for børn


Grapefrugt ekstrakt er kendt for sine varierede anti-svampe egenskaber, som gør det til et ideelt element for at holde i husstande, hvor børnene er til stede. Det kan bruges til at behandle almindelige infektioner, som børn kan være sårbare over for på grund af deres udviklingslandene immunforsvar.

Fungere

Grapefrugt frø ekstrakt indeholder naringenin, et flavonoid, der opfører sig som en antioxidant. På grund af dette, ekstrakten har anti-svampe og antibakterielle egenskaber, der gør det nyttigt i behandling både interne og eksterne kropslige infektioner hos børn. Det virker også som en afgiftende middel, som hjælper støtte børns immunforsvar.

Anvendelser

Foruden sår og mindre sår, kan grapefrugt frø ekstrakt anvendes til behandling ringworms, acne og fodsvamp. Det kan gives til børn internt at behandle diarré.

Misforståelser

Grapefrugt frø ekstrakt er ikke lavet af grapefrugter eller grapefrugtjuice. Som sådan kan grapefrugtjuice ikke bruges som en erstatning for grapefrugt frø ekstrakt. Det er et syntetisk blanding af kemikalier og grapefrugt papirmasse.

Related Articles