Geriatriske sygepleje Protokoller

February 13 by admin

Geriatriske sygepleje Protokoller


Sygepleje protokoller for geriatriske patienter, ældre patienter over 65 år, at sikre, at der administreres ordentlig sygepleje. Særlig forsigtighed er nødvendig for ældre mennesker, der kan være langsommere og mere skrøbeligt. For eksempel op til 75 procent af plejehjemsbeboere skade sig selv, når de falder. Geriatrisk sygepleje protokol for et fald dikterer, at sygeplejersken vurdere patientens for fysiske og psykologiske risikofaktorer. De skal også vurdere miljø for faktorer eksterne risici og bidrage til at skabe mere sikre omgivelser for patienterne.

Advance direktiver

Advance direktiver som Holdbar fuldmagt og livstestamenter er baseret på ideen om, at alle mennesker har ret til at bestemme retningen af ​​den medicinske behandling, de modtager. Rationelle patienter, der kan kommunikere verbalt eller på anden måde kan træffe beslutninger om niveauet for pleje, de vil acceptere som deres helbred mindskes. Sygeplejersker skal respektere patientens beslutninger, tale med familiemedlemmer og forblive følsomme over for sociologiske påvirkninger er involveret i patientens behandling beslutninger.

Depression

En høj forekomst af depression bemærkes i medicinsk syge ældre patienter, som bor på institutioner. Sygeplejersker identificere højrisiko-faktorer som alkohol og stofmisbrug og gennemføre målrettede vurderinger til at bestemme hyppigheden og mønstre af depression og dens symptomer.

Elder mishandling og misbrug

Sygeplejersker er uddannet til at lede efter og opdage tegn på fysisk, psykisk og seksuel mishandling hos ældre. Andre typer af misbrug omfatter omsorgsperson vanrøgt, finansiel udnyttelse og selv-omsorgssvigt. Sygepleje protokoller kræver sygeplejersker til at stille patienterne specifikke spørgsmål, der kan identificere misbrug og føre til indgreb for at afslutte det. De udfører også fysiske vurderinger for at søge efter bestemte tegn og symptomer på misbrug.

Ernæring

Sygepleje protokoller kræver, at patienter med risiko for dårlig ernæring har en konference med en diætist. Sygeplejersker kan høre farmaceuter til at gennemgå alle patientens medicin til at afgøre, om negative interaktioner narkotika-næringsstoffer er involveret.

Sygeplejersker hjælper også patienter forbedre deres mundtlige fødeindtagelse ved at tale med dem og familiemedlemmer om mere velsmagende fødevarer og mere hyppige måltider.

palliativ pleje

Geriatrisk palliativ behandling fokuserer på livskvalitet, der omfatter lindring af smerte og lidelse. Sygepleje protokoller håndtere symptomer og reducere patientens stress og anstrengelse ved at give bedside call knapper eller bedside pleje. Protokoller til at reducere forstoppelse omfatter opmuntrende væskeindtag. Smerter styres med passende medicin.

Related Articles